Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

FIREWIND - hamarosan elkészül az új lemez; itt az első dokumentációs videó!


2020-01-28

A Firewind zenekar nemrég új lemezszerződést kötött a német AFM Records-szal...

A Firewind és az AFM Records kollaborációja a banda legutóbbi, 'Immortals' című albumának megjelenésével indult: 2017-ben az AFM dobta az észak-amerikai piacra ezt a lemezt. Miután azonban a banda gitárvirtuóza, Gus G. szólóban az AFM-hez igazolt, a jövőben a Firewind lemezeit is ez a kiadó gondozza a világ minden táján.

Gus G. (akit nem mellesleg tavaly kineveztek az Eurovízós dal-fesztivál görög szóvivőjének) a következőket nyilatkozta: "Miután legutóbbi szólólemezem, a 'Fearless' is az AFM Records jóvoltából jelent meg, és azzal hatalmas sikereket értünk el, úgy döntöttünk, a Firewind-del is beállunk ebbe a csapatba, mely nagy fokú szenvedéllyel és érzékkel gondozza projektjeit. Tehát nagyon izgatottak vagyunk, és azt is büszkén jelenthetjük, hogy immáron neki is láttunk az 'Immortals' album folytatása munkálatainak! Az aktuális közepette zajlik a stúdiózás, de jelenleg már a végső simításokat végezzük az anyagon. Maradjatok türelemmel; hamarosan jönnek a friss bejelentések!".

A Firewind 2019 nyarán is a 2017 januárjában megjelent 'Immortals' album promóciójával turnézott; méghozzá a Queensrÿche előzenekaraként. A körút keretében - július 27-én - a székesfehérvári Fezen Fesztiválon is fellépett a banda. Ezidő alatt is már javában zajlottak az újabb album munkálatai - ennek első összefoglalója tekinthető meg az alábbi lejátszón:

Hamarosan jönnek a friss hírek!

A Firewind a Primal Fear és a Symphony X társaságában turnézik 2020 májusa és júniusa között az Államokban.

A teljes jövőbeni turné-beosztás itt érhető el.


FIREWIND - hamarosan elkészül az új lemez; itt az első dokumentációs videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás