Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Oni Logan énekes után Sean McNabb basszusgitáros is kilépett a LYNCH MOB zenekarból


2019-11-18

Az egykori Dokken gitáros George Lynch aktuális bandája, a Lynch Mob nemrégiben ismét énekes nélkül maradt, miután az eredeti frontember, Oni Logan immáron harmadjára távozott a csapatból.

Logan után most Sean McNabb basszusgitáros (Quiet Riot, Dokken, Great White) is kilépett a Lynch Mob-ból. A zenész a következő közleményt adta ki: "Szeretnék köszönetet mondani minden rajongónak, aki támogatta a Lynch Mob-ot, és azon belül is jómagamat az elmúlt 8 évben, és valaha. A mai nappal lemondok bandán belüli posztomról, és a lehető lejobbakat kívánom mindenkinek. Rettentően büszka vagyok legutóbbi lemezünkre, a 'The Brotherhood'-ra, és minden koncertre, amit közösen bonyolítottunk le. Mindenkinek a legjobbakat! Alig várom már, hogy kezdetét vegye karrierem következő fejezete!".

Oni Logan énekes távozását illető, 2018-as közleménye így szól: "A testvériség egyik tagja távozni készül. Az új év új kezdeteket hozott magával - ezek közt van olyan is, ami komoly szívfájdalommal jár, és van olyan is, ami szükségszerű. Jómagam voltam a Lynch Mob eredeti énekese több éven keresztül - még ha nem is folyamatosan -; rengeteg fantasztikus bulit nyomtam a srácokkal, és számtalan mérföldet utaztunk ezidő alatt. Nagyon büszke vagyok azokra a felvételekre, amiket közösen készítettünk, és alapvetően büszke vagyok erre a testvériségre is, ami közöttünk létrejött. Szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak, akik eljöttek a koncertekre; köszönöm az érdeklődést és a támogatást. Izgalmasnak ígérkezik számomra a jövő! Alakulóban van ugyanis egy új stúdió- / turné-projekt. A dalszerzés és a stúdiózás mindig is hatalmas kielégülést jelentett számomra; így már nagyon várom, hogy kipróbálhassam mindezt más előadók társaságában, más bandák színeiben is. Remek dolgok vannak tehát a tarsolyomban. Hamarosan jelentkezem! Addig is a legjobbakat mindenkinek!".

A 12 évig a Dokken gitárosaként tevékenykedő George Lynch 1990-ben hozta létre a Lynch Mob zenekart, ami a debütáló 'Wicked Sensation' albumtól kezdve egészen a mai napig a világ minden táján pozitív fogadtatásban részesült az évek során. A banda single-dalainak ('Wicked Sensation', 'Tangled In A Web', 'River Of Love', stb.) köszönhetően Lynch hamar kiérdemelte a neves Guitar World magazin 'Minden idők legjobb gitárosának' járó címét. A Lynch Mob eredeti énekese Oni Logan volt, aki először 1991-ben lépett ki a bandából, majd 2009-es visszatérése után, 2011 nyarán hagyta ott váratlanul a zenekart. Ezt követően az énekesi poszton megfordult az Electric Sister tagjaként ismert Thadeus "Tad" Gonzalez, valamint Keith St. John (Montrose, Burning Rain) is. Logan 2014 elején tért ismét vissza Lynch bandájába. A kettejük közti kapcsolatról Logan korábban a következőket nyilatkozta: "Egyszerűen nem tudunk végleg elszakadni egymástól. Valami különleges kapocs van közöttünk, ami örökké összeköt minket. És ha őt kérdeznétek erről, ugyanezt válaszolná... Úgy tűnik, a közös energiáink nagyon jól működnek. George előadja ezeket a zseniális riffeket, amik engem azonnali dalszerzésre késztetnek. Ennyire egyszerű az egész".

Logan második visszatérése után a Lynch Mob eredeti felállásával vette fel a 'Sun Red Sun' albumot (erről bővebben itt írtunk), ami 2014 decemberében jelent meg. Ezt követően több nagyszabású amerikai és európai turnét is lebonyolított a banda. Közben pedig felvették a 'Rebel' című albumot, amit 2015 nyarán adott ki a Frontiers Records.

A Lynch Mob aktuális nagylemeze, a 'The Brotherhood' 2017. szeptember 8-án jelent meg, a Rat Pak Records gondozásában.

A banda új énekese Andrew Freeman (Last In Line, Devil's Hand) lett.


Oni Logan énekes után Sean McNabb basszusgitáros is kilépett a LYNCH MOB zenekarból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás