Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Női dobosa lett a LIFE OF AGONY zenekarnak


2018-01-23

A transznemű Mina Caputo (aki egykoron Keith Caputo-ként volt ismert) által vezetett Life Of Agony bemutatta új ütősét.

A Life Of Agony új dobosa Veronica Bellino lett. Bellino a tavalyi év végén kivált Sal Abruscato helyére érkezett.

Bellino egy new yorki születésű zenésznő - sokan az amerikai rock- / hip-hop-színtér egyik legtehetségebb dobosának / dalszerzőjének tartják őt. Veronica többek közt zenét szerzett DMC-vel közösen, valamint feltűnt a Game nevű előadó 'Red Nation' című slágerében is. Emellett LL Cool J 13 nevezetű zenekarában is megfordult, és színpadra lépett Carmine Appice dobos veterán Slamm nevezetű bandájával és az Élő Legenda-díjas Jeff Beck-kel is.

A Life Of Agony tömören ennyit közölt Veronica csatlakozása kapcsán: "Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy egy ilyen tehetséggel bővült a banda!".

A Life Of Agony aktuális albuma, az 'A Place Where There's No More Pain' 2017 áprilisában jelent meg, a Napalm kiadó jóvoltából. A bandának összességében ez az ötödik sorlemeze; egyben az első, amit az énekes Mina Caputo (eredeti nevén: Keith Caputo) 2011-es transzneművé válása óta rögzítettek.


Női dobosa lett a LIFE OF AGONY zenekarnak
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás