Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A bandáról nevezték el a STONE TEMPLE PILOTS új albumát - itt a friss dal, a 'Never Enough'!


2018-03-08

Március 16-án végre megjelenik a Stone Temple Pilots régóta várt, saját elnevezésű albuma, ami a banda első teljes lemeze az új énekes, Jeff Gutt részvételével.

A '90-es évek egyik best-seller bandájaként emlegetett Stone Temple Pilots számos platinalemezt és egy Grammy-díjat tudhat maga mögött. Ettől függetlenül Dean DeLeo gitáros "rettentően izgatott" annak okán, mit hoz még a jövő! "A múltunk előtti főhajtás legjobb módja, ha nem állunk le a zenéléssel” - mondja, felvezetvén bandája új albumát, amit stílszerűen 'Stone Temple Pilots'-nak neveztek el.

A 'Stone Temple Pilots' albumon felfedezhető mindaz a nyers energia, ami a banda klasszikus albumait ('Core', 'Purple', 'No. 4') jellemzi. Méltó megkoronázása ez a lemez a banda eddigi munkásságának; egyben tökéletes előjele mindannak, amire a jövőben kell számítani.

Az album március 16-án jelenik meg CD-n és digitálisan; május 25-én pedig bakeliten. Az előrendelésről és a különféle változatokról a banda honlapján lehet bővebb infókat találni.

A tracklista:
01. Middle Of Nowhere
02. Guilty
03. Meadow
04. Just A Little Lie
05. Six Eight
06. Thought She’d Be Mine
07. Roll Me Under
08. Never Enough
09. The Art Of Letting Go
10. Finest Hour
11. Good Shoes
12. Reds & Blues

A banda új énekese, a korábban az X-Faktor tehetségkutatóban is megfordult Jeff Gutt veteránnak számít a Detroit-i zenei színtéren. A Stone Temple Pilots (azaz Dean DeLeo, Robert DeLeo és Eric Kretz) már néhány hónapja együtt dolgozik az énekessel (aki első körben 2016 szeptemberében ment el a banda meghallgatására) - közös munkájuk első gyümölcse egy 'Meadow' című single, amit elő is adtak élőben a bemutatkozó koncerten..A 'Meadow' lentebb elérhető szöveges videó formájában. Továbbá meghallgatható a 'Roll Me Under', a 'The Art Of Letting Go' és a 'Never Enough' című dal is.

A lemez megjelenését követően nagyszabású észak-amerikai turnét bonyolít le a megújult felállású zenekar. Ennek kapcsán Robert DeLeo így nyilatkozott: ”Miután megannyi idő és élmény van mögöttünk az életben, úgy éreztük, egy kicsit vissza kellene tekintenünk az elmúlt 30 évre. Ez alatt azt értem, hogy ezúttal olyan dalokat is előszedtünk a jövőbeni performanszok céljából, melyeket korábban csak ritkán, vagy még soha nem adtunk elő. A koncertjeinkre ellátogató embereknek szeretnénk esélyt adni arra, hogy a jelen mellett jobban megismerjék az STP múltját is...”.

A Stone Temple Pilots idei turné-beosztása itt érhető el.

A Stone Temple Pilots 2015 novembere óta működött énekes nélkül; miután előző frontemberük, Chester Bennington visszatért eredeti bandájához, a Linkin Park-hoz (2017 júliusában pedig öngyilkosságot követett el). Bennington előtt - a '90-es években és a 2010-es évek elején Scott Weiland énekelt a zenekarban - ő 2015 decemberében halt meg, drog-túladagolás következtében.


A bandáról nevezték el a STONE TEMPLE PILOTS új albumát - itt a friss dal, a 'Never Enough'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás