Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

THE WATCHERS - 'Seven Tenets' címmel új klipet mutatott be a "nehézsúlyú" stoner-doom banda


2018-07-12

A Ripple Music nemrég leigazolta a Bay Area területéről származó The Watchers zenekart, aminek új albuma, a 'Black Abyss' március 9-én, jelent meg.

Az új, 'Black Abyss' című lemez munkálatai a kaliforniai Sonic Room Stúdióban (Forbidden, Zed) zajlottak. A hangmérnök a neves Max Norman (Ozzy Osbourne, Y&T) volt. Az albumra nyolc "heavy street-riff rock himnusz" került fel, mint a banda 2016-os debüt-albuma, a 'Sabbath Highway' folytatása (az előző lemezről bővebben itt írtunk).

A The Watchers felállását nemzetközi szinten is ismert és elismert veterán zenészek alkotják: Tim Narducci énekes (SpiralArms, White Witch Canyon), Carter Kennedy dobos (Orchid), Jeremy Epp gitáros (Black Gates, Venting Machine) és Cornbread basszer (SpiralArms, White Witch Canyon) azon célból álltak össze, hogy közösen prédikálják a súlyos riffekkel felvértezett rock 'n' roll zene mantráját.

Új albumuk, a 'Black Abyss' egy "magasfeszültségű riffekkel gazdagon felszerelt, jam-központú, gitárszólókkal teli, blues-hatású zenei fesztivál, némi tradícionális heavy metal-elemmel tarkítva".

A tracklista:
01. Alien Lust
02. Black Abyss
03. Buzzard
04. Oklahoma
05. People Of The Gun
06. Seven Tenets
07. Starfire
08. Suffer Fool

Íme a teljes album premiere és a hivatalos album-előzetes:

Újabban megjelent a 'Seven Tenets' című szám hivatalos videója:

A The Watchers az idei évben fellépett néhány rangos fesztiválon - köztük a banda kiadója által szervezett, második Ripple Fest-en (San Francisco-ban), valamint az SXSW 2018, a DesertFest London és a Maryland Doom Fest rendezvényeken. Az aktuális turné-beosztás a banda Facebook-oldalán található meg.


THE WATCHERS - 'Seven Tenets' címmel új klipet mutatott be a
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás