Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MARYANN COTTON - újra összeállt az eredeti felállás; 2020 áprilisában jelenhet meg az új album


2019-12-03

A legendás brit férj-gyilkos asszony nevét viselő dán-amerikai rockénekes, Maryann Cotton az El Puerto Records-szal kötött lemezszerződést.

A banda új albumát a frontember las vegasi házi stúdiójában rögzítették; méghozzá a banda eredeti felállásával (Maryann Cotton énekes, Hal Patino basszusgitáros, Sebastian Sly gitáros és Shawn Kernon dobos), ami három év után egyesült újjá. Az egyelőre cím nélküli nagylemez megjelenése 2020 áprilisára várható, a banda új kiadója, az El Puerto Records gondozásában.

"Általában sok időbe telik, mire megtalálod azt a stílust, ami valójában te vagy, de három album és rengeteg turnézás után büszkén jelenthetem, hogy nekünk ez sikerült! Az új album vibrálása és attitűdje rendkívül mágikus, egyben kabaré-szerű - mindezt pedig egy mocskos sleaze-köntösben kivitelezzük. Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek az új dalokat!" - közölte Maryann.

Cotton elmondása szerint a banda előző felállását "a drogok és az alkohol ölte meg" 3 évvel ezelőtt, egy észak-amerikai turné közepette. 2019-ben azonban "újratöltődtek a gépek", és ismét összeállt az eredeti felállás, ami rögtön neki is látott az új albm munkálatainak. A Maryann Cotton tehát 2020-ban minden eddiginél erősebb formában tér vissza; méghozzá az új albummal és egy nagyszabású észak-amerikai tunréval!

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Az új Maryann Cotton lemez 2017. október 2-án jelent meg, 'Murder' címmel (digitálisan, CD-n és limitált LP-n). A The 9 számos albumot az USA-ban, Dániában és Svédországban vették fel a banda tagjai (a dalszerzésbe és a stúdiós munkákba besegített a King Diamond és a Pretty Maids egykori basszeroes, Hal Patino is). A producerek a Maryann Cotton zenészek, Hal Patino, Sebastian Sly és Joel Korpela voltak.

A tracklista:
01. Cursed
02. Bitch Bitching
03. Resurrection
04. Live It Up
05. I'm The Devil
06. Impales Your Empire
07. Cold Crazy Baby
08. Soldier Boy
09. For The Angels

A banda néhány hónapja mutatott be egy vadonatúj dalt / videoklipet, 'Gallows Pole' címen (lentebb elérhető). A 'Gallows Pole'-t a Patriot Pictures filmforgalmazó kérésére írta a banda, egy Al Pacino-produkció, a Hangman betétzenéjeként. A digitális formában is megvásárolható dal immáron a Dán Rock Chart 2. helyén, az iTunes Hot listán pedig a 8. helyen szerepel.

A 'Murder' album első hivatalos single-dalát szeptember végén osztották meg, 'I'm The Devil' címmel. Íme a premier:

A Maryann Cotton-banda előző albuma 'Into Eternity' címmel látott napvilágot, 2015. november 13-án, a 7hard Records jóvoltából. A lemezről bővebben itt írtunk.


MARYANN COTTON - újra összeállt az eredeti felállás; 2020 áprilisában jelenhet meg az új album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás