Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a BLACK STONE CHERRY új videoklipje, a 'My Last Breath'!


2019-04-16

A Kentucky-beli rockerek új nagylemezét egy évvel ezelőtt, 2018. április 20-án adta ki a Mascot Records, 'Family Tree' címmel. Erről jelent most meg egy friss videoklip.

Hatodik sorlemezével a Black Stone Cherry saját classic-rock öröksége, valamint a vérbeli southern rock 'n’ roll műfaj előtt tiszteleg. A 'Family Tree' felvonultatja a banda tagjainak kollektív zenei hatásait, háttereit; egyúttal bemutatja, hogyan fordították mindezt egy olyan egyedülálló dal-kollekció előnyére, ami a déli amerikai rock ‘n' roll-hangzás új bástyája lehet.

A 'Family Tree' egy modern és autentikus blues-központú rock-album, ami tele van váratlan zenei fordulatokkal - beleértve az ütős kürt-szekciókat, a 19. századbeli zongora-témákat, a gospel-orgona játékot, az atmoszférikus szinthetizátor-átkötőket, és a funk / country zenével való kísérletezést.

A Black Stone Cherry tagjai önmaguk producelésében vették fel a 'Family Tree' 13 dalát, David Barrick Barrick Recording stúdiójában, a Kentucky-beli Glasgow-ban (ugyanitt rögzítették annak idején a debüt-albumot is. A keverést maga a frontember, Chris Robertson végezte el, tehát kijelenthető, hogy a BSC ezúttal is szinte teljes mértékig önállóan vitte végig a kreatív folyamatokat (a dalszerzéshez is azonos mértékben járult hozzá mind a négy tag).

A 'Family Tree' albumon két vendég szerepel: hogy a "család" koncepciója teljes legyen, Chris 5 éves fia vokálozik a 'You Got The Blues' című számban; Warren Haynes jam-zenész (Allman Bros / Gov’t Mule) pedig gitáron és vokálon működik közre a 'Dancing In The Rain'-ben.

A lemezt itt lehet megrendelni.

A tracklista:
01. Bad Habit
02. Burnin’
03. New Kinda Feelin’
04. Carry Me on Down the Road
05. My Last Breath
06. Southern Fried Friday Night
07. Dancin’ in the Rain (feat. Warren Haynes)
08. Ain't Nobody
09. James Brown
10. You Got the Blues
11. I Need A Woman
12. Get Me Over You
13. Family Tree

Íme az első premier, a 'Burnin’' című szám szöveges videója, valamint a hivatalos album-előzetes:

Később napvilágot látott a 'Bad Habit' című szám videoklipje, a 'Southern Fried Friday Night' szöveges videója, plusz a 'Carry Me On Down The Road' és a 'My Last Breath' hivatalos klipje is:

A banda 2016 októberében kiadott egy 'Thank You: Livin' Live' című koncert CD / DVD-t - erről bővebben itt írtunk; tavaly ősszel pedig piacra dobtak egy 'Black to Blues' című feldolgozás-lemezt - erről itt számoltunk be.Itt a BLACK STONE CHERRY új videoklipje, a 'My Last Breath'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás