Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Felállásbeli változások az ENTRAILS zenekarban


2019-02-06

A svéd death metal csapatból nemrég kilépett az énekes-basszer Tommy és a dobos Martin is, hogy a jövőben civil életbeli állásaikkal foglalkozzanak.

Az Entrails-nek így 2018 elejére két tagja maradt, Jimmy és Penki, akik azonban egy percig sem vesztegették az időt; lévén nem akartak lemondani egyetlen koncertet sem... Megtalálták tehát a két új, átmeneti tagot; mégpedig Freddy Ortscheid dobos és Marcus Brorsson gitáros-vokalista személyében.

Freddy és Marcus csak egy évig vállalták a zenekari tagságot; így a két alapító, Jimmy Lundqvist és Penki Samuelsson újabb társakat kényszerült maga mellé venni, hogy "újjáélesszék az Entrails régi lelkét". Az új zenészeket pedig Arvid Borg (Carneus) dobos és Markus Svensson (Nuclear Salvation) gitáros személyében találták meg.

Penki Samuelson, az eredeti gitáros ezentúl az Entrails énekes-basszusgitárosa lesz. A banda közleménye szerint "ezáltal még inkább old-school feelinget kapnak a dalok".

Jimmy Lundqvist, a másik eredeti gitáros elmondta: "Tudom, hogy nem optimális dolog tagot váltani / áthelyezni, stb... de ha valaki kilép a bandából, újat kell találni a helyére, annak érdekében, hogy életben tartsuk a bandát. Ezekkel az új, és rendkívül tehetséges zenészekkel ezután is sikeresen tudjuk majd terjeszteni az Entrails old-school metalista átkát!".

Penki Samuelson hozzátette: "Markus és Arvid valóban új dimenziókkal látta el a bandát. Minden a helyére került, már az első próba alatt. Faszául szól ez a felállás!".

Az Entrails új felállása március 23-án mutatkozik be élőben, a svédországi Tingsryd-ben. Erről (és a jövőbeni koncertekről) bővebb infók az Entrails Facebook-oldalán olvashatók.

Másik friss hír, hogy a banda új nagylemezén dolgozik. Hatodik, egyelőre cím nélküli stúdióalbumuk megjelenése 2019 végére várható.

Az Entrails aktuális, ötödik nagylemeze, a 'World Inferno' 2017. június 16-án jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából. A hanganyag keverését és a maszterizálását nem más, mint a legendás hangmérnök-guru, Dan Swanö végezte. Minderről, és a banda aktuális tevékenységeiről itt írtunk bővebben.


Felállásbeli változások az ENTRAILS zenekarban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás