Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEVEN EYED CROW - hallgasd meg az 'Organized Chaos' album újabb dalát!


2018-03-13

A francia progresszív alt-rock banda a Send The Wood Music, a Lunatik Music, a Season Of Mist és a The Orchard kiadók révén jelenteti meg új, 'Organized Chaos' című albumát.

A Seven Eyed Crow zenekart 2013-ban alapította a gitáros, Aurélien és a basszer, Tom, akik már korábban is együtt zenéltek különféle projektekben. Új bandájuk zenéjét alapvetően a progresszív rock stílusra alapozták - a kívánt hangzás elérése érdekében ezért bevettek egy másod-gitárost, Alex-et; majd megérkezett a dobos is, Fred személyében, háta mögött komoly "experimental-metal" tapasztalattal (Mister Bungle, Bumblefoot, stb.). Néhány hónappal később megtalálták az énekest is: Jay-nek köszönhetően további extra elemekkel (fusion, funk, hip-hop) gazdagodott a Seven Eyed Crow zenéje.

A banda 2016-ban adta ki bemutatkozó EP-jét, a 'Dark ways to the Sun'-t, ami a Bandcamp-en teljes egészében elérhető.

2018 februárjában bejelentették első nagylemezüket, ami 'Organized Chaos' címmel lát napvilágot, április 27-én, CD-n és digitális változatban, a Send The Wood Music, a Lunatik Music, a Season Of Mist és a The Orchard kiadók jóvoltából. Az alább látható borítót Benjamin Basso készítette.

Az A Perfect Circle, a Karnivool és az Oceansize rajongóinak ajánlott 'Organized Chaos' album első ízelítőjeként lentebb meghallgatható és letölthető a címadó dal, valamint elérhető az 'As Leaders' című szám:

Bővebb infók a bandáról és az albumról a Facebook-on olvashatók.


SEVEN EYED CROW - hallgasd meg az 'Organized Chaos' album újabb dalát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás