Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

VEGA - 'Under The Sun' címmel eddig kiadatlan dalt osztott meg a brit hard rock csapat


2019-09-10

A brit dallamos rockbanda egy korábbi albumáról ('Who We Are') visszamaradt, mindeddig ki nem adott dalt mutatott be.

"Az 'Under The Sun' egy régi-új szám, amit eredetileg a 'Who We Are' albumra vettünk fel (Harry Hess [Harem Scarem] producelésében), de a lemez hossza miatt ez végül nem került fel a tracklistára. Azóta pedig szinte totálisan megfeledkeztünk erről a nótáról, mígnem egy beszélgetés során ismét fel nem elevendett. Most úgy döntöttünk, hogy miközben az új Vega albumon dolgozunk, leporoljuk ezt a számot és végre bemutatjuk nektek. Élvezzétek hát ezt a régi-új nótát, és készüljetek fel egy vadonatúj Vega albumra és turnéra 2020-ban!" - közölte a banda.

A Vega 2018. május 11-én adta ki legutóbbi nagylemezét, a Frontiers Music Srl jóvoltából. Az 'Only Human' album stúdiós munkálatai 2017 novembere és decembere között zajlottak. A producerek a banda tagjai voltak; míg a keverést a Harem Scarem frontembere, Harry Hess végezte, hozzájárulván a brit banda legerősebb albumának felvételéhez.

Új albumunk, az 'Only Human' világszerte a Frontiers Records jóvoltából jelenik meg, CD-n, digitálisan és - most először - bakeliten is. Naggggyon büszkék vagyunk erre az albumra!!!” - kommentálta tömören a banda az új kiadványt. "Kétségkívül erősen érezhető ezen az albumon a '80-as évek rockzenéje iránti imádatunk; egyben az is, hogy nem vetjük meg a modern rockzenét sem. Igazából meg sem próbáltunk semmi szokatlant művelni: amit itt hallhattok, az 100%-ig Vega" - tette hozzá Nick Workman énekes.

A tracklista:
01. Let’s Have Fun Tonight
02. Worth Dying For
03. Last Man Standing
04. Come Back Again
05. All Over Now
06. Mess You Made
07. Only Human
08. Standing Still
09. Gravity
10. Turning Pages
11. Fade Away
12. Go To War

Az első premierek, a 'Last Man Standing' és az 'All Over Now' című számok audiója, valamint a 'Worth Dying For' videoklipje lentebb elérhetők, ízelítőképpen a rendeléshez:

Újabban megjelent a 'Let's Have Fun Tonight' dal szöveges videója is:

A Tom (gitáros) és James Martin (billentyűs) zeneszerző testvérpár által vezetett Vega legutóbbi nagylemeze, a 'Who We Are' 2016 májusában jelent meg.


VEGA - 'Under The Sun' címmel eddig kiadatlan dalt osztott meg a brit hard rock csapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás