Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt az első előzetes a LIFE OF AGONY új, 'The Sound of Scars' című albumához!


2019-02-13

A transznemű Mina Caputo (aki egykoron Keith Caputo-ként volt ismert) által vezetett Life Of Agony jelenleg is hatodik nagylemezén dolgozik.

A Life Of Agony következő, 'The Sound of Scars' című stúdióalbuma 2019 őszén jelenik meg, a Napalm Records jóvoltából. Az új lemezt a neves Sylvia Massy (Avatar, Tool, System Of A Down, stb.) producerrel rögzíti a banda, az oregoni Studio Divine falai között. A hanganyag végleges keverését szintén Massy fogja elvégezni.

"Sylvia totális mértékben tisztában van azzal, miről szól ez a banda. Már régóta tervezzük, hogy vele közösen alkotunk meg egy albumot" - nyilatkozta Alan Robert basszusgitáros. "Különösen azért, mert jelen esetben egy koncept-albumról van szó, ami minden tekintetben a 'River Runs Red' folytatása... Rendkívül boldogok vagyunk, hogy Sylvia segédkezik nekünk, hozzájárulván az új anyag sötét, nyers érzelmeinek és súlyosságának kialakításához!".

"A Life Of Agony több mint 25 évvel ezelőtt kezdte pályafutását, mint az emberi elme- és lélekállapot muzikális megvalósítója. Zenéjük hangzása azóta folyamatosan fejlődik, és egy pillanatra sem áll meg" - magyarázza a producer, Sylvia Massy. "Egy végtelenül különleges bandáról van szó, aminek alapvető koncepciója a repülésről, a felfedezésről, a tűzről és az újjászületésről regél. Hamarosan megnyílik e kaland újabb fejezete - én pedig nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek mindennek".

A 'The Sound of Scars' első hivatalos előzetese itt érhető el:

A Life Of Agony - miután a tavalyi évben aktívan turnézott Európa- és Észak-Amerika-szerte - idén sem áll le: lemezbemutató turnéjuk tavasszal, nyáron és ősszel fog lezajani.

2019. május 10-én a legendás Overkill társaságában adnak koncertet, a New York City-beli PlayStation Theater színpadán; de augusztus 2-án fellépnek a világhírű német Wacken Open Air fesztiválon, egy nappal később pedig színpadra állnak a kölni Rhein Riot rendezvényen is. Az eddig ismeretes turné-beosztás a banda honlapján érhető el.

Egy évvel érkezett a hír, hogy a banda új dobosa Veronica Bellino lett. Bellino a 2017-es év végén kivált Sal Abruscato helyére érkezett.

Bellino egy new yorki születésű zenésznő - sokan az amerikai rock- / hip-hop-színtér egyik legtehetségebb dobosának / dalszerzőjének tartják őt. Veronica többek közt zenét szerzett DMC-vel közösen, valamint feltűnt a Game nevű előadó 'Red Nation' című slágerében is. Emellett LL Cool J 13 nevezetű zenekarában is megfordult, és színpadra lépett Carmine Appice dobos veterán Slamm nevezetű bandájával és az Élő Legenda-díjas Jeff Beck-kel is.

A Life Of Agony tömören ennyit közölt Veronica csatlakozása kapcsán: "Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy egy ilyen tehetséggel bővült a banda!".

A Life Of Agony legutóbbi albuma, az 'A Place Where There's No More Pain' 2017 áprilisában jelent meg, a Napalm kiadó jóvoltából. A bandának összességében ez az ötödik sorlemeze; egyben az első, amit az énekes Mina Caputo (eredeti nevén: Keith Caputo) 2011-es transzneművé válása óta rögzítettek.


Itt az első előzetes a LIFE OF AGONY új, 'The Sound of Scars' című albumához!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás