Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a második dal és videoklip a LIFE OF AGONY új, 'The Sound of Scars' című albumáról!


2019-09-15

A transznemű Mina Caputo (aki egykoron Keith Caputo-ként volt ismert) által vezetett Life Of Agony elkészült hatodik nagylemezével.

A Life Of Agony következő, 'The Sound of Scars' című stúdióalbuma 2019. október 11-én jelenik meg, a Napalm Records jóvoltából. Az új lemezt a neves Sylvia Massy (Avatar, Tool, System Of A Down, stb.) producerrel rögzíti a banda, az oregoni Studio Divine falai között. A hanganyag végleges keverését szintén Massy végezte el.

"Sylvia totális mértékben tisztában van azzal, miről szól ez a banda. Már régóta tervezzük, hogy vele közösen alkotunk meg egy albumot" - nyilatkozta Alan Robert basszusgitáros. "Különösen azért, mert jelen esetben egy koncept-albumról van szó, ami minden tekintetben a 'River Runs Red' folytatása... Rendkívül boldogok vagyunk, hogy Sylvia segédkezik nekünk, hozzájárulván az új anyag sötét, nyers érzelmeinek és súlyosságának kialakításához!".

"A Life Of Agony több mint 25 évvel ezelőtt kezdte pályafutását, mint az emberi elme- és lélekállapot muzikális megvalósítója. Zenéjük hangzása azóta folyamatosan fejlődik, és egy pillanatra sem áll meg" - magyarázza a producer, Sylvia Massy. "Egy végtelenül különleges bandáról van szó, aminek alapvető koncepciója a repülésről, a felfedezésről, a tűzről és az újjászületésről regél. Hamarosan megnyílik e kaland újabb fejezete - én pedig nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek mindennek".

A tracklista:
01. Prelude
02. Scars
03. Black Heart
04. Lay Down
05. Then
06. Empty Hole
07. My Way Out
08. Eliminate
09. Now
10. Once Below
11. Stone
12. Weight Of The World
13. When
14. I Surrender

1993. október 12-én jelent meg a Life Of Agony ikonikus debüt-albuma, a 'River Runs Red'. A 'River Runs Red' egy érzelmes koncept-album, aminek története középpontjában egy problémás tinédzser életének legrosszabb időszakát ismerhettük meg. Ezzel a történettel és egyedülálló hangzásvilágú dal-kollekcióval vált a zenekar a modernkori rock-színtér egyik legsikeresebb bandájává.

Szinte napra pontosan 26 évvel később a csapat folytatja a 'River Runs Red' sztoriját; méghozzá a 'The Sound of Scars' albummal, ami minden tekintetben "második epizódja" az úttörő debüt-albumnak. 2019. október 11-én tehát révbe ér a Life Of Agony - az új album megjelenése után kiderül, mi történt az elmúlt negyed évszázad során a jól ismert főhőssel; egyben az is, mennyit csiszolódott a banda egyébként is egyedi hangzása és megszólalása.

Az új album 'Scars' című számának hivatalos klipje - amit a legutóbbi európai turné során forgattak, Leigh Brooks (Firebelly Films) rendező segítségével - alább megtekinthető.

Újabban megjelent a 'Lay Down' című szám hivatalos videója is, amit egy elhagyatott, 250 évvel ezelőtt épült "kísértet-kúrián" forgattak (a New Jersey-beli Fieldsboro-ban), szintén Leigh Brooks rendezésében.

A lemez előrendelési infói itt érhetők el. A 'The Sound of Scars' hivatalos előzetese itt tekinthető meg:

Az album munkálatait dokumentáló videó-sorozat első része itt érhető el:

A Life Of Agony - miután a tavalyi évben aktívan turnézott Európa- és Észak-Amerika-szerte - idén sem áll le: lemezbemutató turnéjuk tavasszal, nyáron és ősszel fog lezajani.

2019. május 10-én a legendás Overkill társaságában adtak koncertet, a New York City-beli PlayStation Theater színpadán; de augusztus 2-án felléptek a világhírű német Wacken Open Air fesztiválon, egy nappal később pedig színpadra álltak a kölni Rhein Riot rendezvényen is. A hivatalos lemezbemutató S.O.S. World Tour körút októberben indul, Doyle (Misfits) zenekara, valamint az Evolution Empire társaságában.

Az eddig ismeretes turné-beosztás a banda honlapján érhető el.

Egy évvel ezelőtt érkezett a hír, hogy a banda új dobosa Veronica Bellino lett. Bellino a 2017-es év végén kivált Sal Abruscato helyére érkezett.

Bellino egy new yorki születésű zenésznő - sokan az amerikai rock- / hip-hop-színtér egyik legtehetségebb dobosának / dalszerzőjének tartják őt. Veronica többek közt zenét szerzett DMC-vel közösen, valamint feltűnt a Game nevű előadó 'Red Nation' című slágerében is. Emellett LL Cool J 13 nevezetű zenekarában is megfordult, és színpadra lépett Carmine Appice dobos veterán Slamm nevezetű bandájával és az Élő Legenda-díjas Jeff Beck-kel is.

A Life Of Agony tömören ennyit közölt Veronica csatlakozása kapcsán: "Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy egy ilyen tehetséggel bővült a banda!".

A Life Of Agony legutóbbi albuma, az 'A Place Where There's No More Pain' 2017 áprilisában jelent meg, a Napalm kiadó jóvoltából. A bandának összességében ez az ötödik sorlemeze; egyben az első, amit az énekes Mina Caputo (eredeti nevén: Keith Caputo) 2011-es transzneművé válása óta rögzítettek.


Itt a második dal és videoklip a LIFE OF AGONY új, 'The Sound of Scars' című albumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás