Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FREEDUMB - akusztikus dal a Skull Fist frontembere, Zach Slaughter új bandájától: 'Grand Canyon'


2018-06-09

A kanadai heavy / speed metal banda énekes-gitárosa, Zach Slaughter új projektje május közepén adta ki bemutatkozó albumát.

A Freedumb zenei stílusát tekintve "a punk, az akusztikus műfaj, a doom és a tradícionális metal, valamint egy nagy adag humorérzék keveréke". A banda debüt-albuma 'Skate N Die' címmel jelent meg május 18-án, a Boonsdale Records jóvoltából.

Zach Slaughter korábban a következőket közölte: "Miután kínai demokráciát vezettünk be az új Skull Fist album irányába, úgy éreztem, búcsút kell intenem minden maradék szavahihetőségemnek. Itt tehát 9 színtiszta "bullshit-dallal" találkozhattok. Kezdve a doom-tól, a punk-on át, egészen a klasszikus heavy metalig itt mindent megtalálhattok - és persze annál is többet! Még néhány fasza gitárszólót... Szerintem megint el kéne kezdenem inni, nem gondoljátok?".

A Freedumb energikus debüt-albumára olyan legendás bandák voltak a legnagyobb hatással, mint a Candlemass, a Bad Religion, a Dead Kennedys, és persze a Skull Fist; lévén innen hozta magával egyedülálló ének-stílusát és metal-szakértelmét Zach. Ezen felül a NOFX / Frank Zappa-féle dalszövegi humor is komoly szerepet kap a 'Skate N Die' albumon, ami "a mainstream zene és társadalmi problémák alternatív megközelítése révén fogant".

A tracklista:
01. Punch Patrol
02. S.O.S.
03. Shark Attack
04. Grand Canyon
05. Jerkathon
06. Skate N Die
07. Anarchy Will Prevail
08. Street Surfing Man
09. Finding Emo

Íme a hivatalos album-előzetes, valamint a 'S.O.S. (Soldier Of Satan)' és a 'Punch Patrol' című szám újonnan megjelent videoklipje:

Frissen bemutatták a 'Grand Canyon' című akusztikus számot, a 'Street Surfing Man' dalt és a 'Finding Emo'-t is (ez utóbbi Slaughter szerint "a legrosszabb szám az albumon"):

Zach Slaughter egyébként a 2016-os évben debütált szólóban, egy 'Nowhere' című EP-vel (ami ingyenesen letölthető) - erről bővebben itt írtunk. Tavaly megjelent első önálló nagylemeze, a 'Nature Never Lies' is.


FREEDUMB - akusztikus dal a Skull Fist frontembere, Zach Slaughter új bandájától: 'Grand Canyon'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás