Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik az EXMORTUS 'The Sound of Steel' című albuma - itt az új dal, a 'Victory Or Death'!


2018-06-01

A los angelesi neo-klasszikus thrash banda június 8-án dobja piacra a 'The Sound of Steel' című nagylemezt, Japánban a Marquee Inc., a világ többi táján pedig a Prosthetic Records jóvoltából.

A 'The Sound of Steel' album producere ezúttal is Zack Ohren (Machine Head, Fallujah, Suffocation) volt. A felvételek a Sharkbite Stúdióban zajlottak; a lemezborítót pedig Philip Lawvere (Kreator, Celtic Frost, Helloween) tervezte és kivitelezte.

Az Exmortus alapítója / énekes-gitárosa, Jadren “Conan” Gonzalez így kommentálta az új kiadványt: "Ezen az új lemezen a 'Slave…' és a 'Ride…' albumok legjobb elemei vegyülnek; de gyilkos csavarokat is tartalmaznak a dalok, köszönhetően Chase Becker-nek és Carlos Cruz-nak a Warbringer-ből. Egyébként természetesen a továbbiakban is olyan klasszikusok előtt tisztelgünk, mint a Priest, Yngwie, a Slayer, stb. Plusz, a black és a death metal ízes extrémitásait és komoly neo-klasszikus struktúrákat / harmóniákat is bevettünk. A mi hitünk szerint ilyen "Az Acél Hangja"!".

A tracklista:
01. Make Haste
02. Feast Of Flesh
03. Into The Maw Of Hell
04. To The Ends Of The Earth
05. A Minor Instrumental
06. Strength And Honor
07. Turn The Tide
08. Tempest
09. Riders Of Doom
10. Victory Or Death!

A 'The Sound of Steel' album elérhető lesz digitális formában, CD-n, és ezer példányszámra limitált, különféle színű LP-n. Az első ízelítő, a 'Make Haste' című szám szöveges videója lentebb elérhető. Újabban megjelent a 'Feast Of Flesh' dal cenzúrázatlan klipje és a 'Victory Or Death!' gitár-kottás instrukciós videója.

Nem sokkal a 'The Sound of Steel' munkálatainak befejezése után a banda Európába látogatott, hogy egy egyhónapos turnén vegyen részt a floridai death metal legenda Obituary-val. Ezután a csapat visszatért az Államokba, hogy a tavasz és a nyár folyamán leigázza minden nagyváros klubjait és fesztiváljait. Az Exmortus idei turné-beosztása itt található meg.

Az Exmortus felállása így néz ki:

Jadran “Conan” Gonzalez - ének-gitár
Chase Becker - gitár
Phillip Cody Nuñez - basszusgitár
Carlos Cruz - dobok

Az Exmortus egy "neo-klasszikus technikában előadott thrash-riffekkel és perzselő szólókkal felvértezett" fiatal metalbanda. Prosthetic Records-os debütáló nagylemezük, a 'Slave to the Sword' (ami egyébként a harmadik sorlemezük) megjelenését követően a csapat teljes Észak-Amerikát átturnézta: olyan népszerű bandákkal álltak színpadra, mint a Dark Tranquillity, a Flotsam And Jetsam, a Destruction, a Krisiun és a Hatchet. Az Exmortus zenéjét rendszeresen játssza a SiriusXM Rádió - korábban a tagok a Virgin Mobile TV-reklámjában is szerepeltek; 2015-ben pedig a Bakersfield Blaze baseball-csapat hazai A-ligás mérkőzése előtt adták elő az amerikai nemzeti himnusz "shred-változatát". A banda legutóbbi, 'Ride Forth' című albuma 2016. január 8-án jelent meg, a Prosthetic Records gondozásában.


Hamarosan megjelenik az EXMORTUS 'The Sound of Steel' című albuma - itt az új dal, a 'Victory Or Death'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás