Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Can't Escape The Evil' címmel bemutatta új dalát CASTLE - októberre várható a 'Deal Thy Fate' album


2018-09-13

A San Francisco-i "heavy metal-szekta" befejezte az új album dalszerzői munkálatait.

Az Elizabeth Blackwell (ének, basszusgitár), Mat Davis (gitár) és Al McCartney (dobok) alkotta Castle Portland-ben vette fel új nagylemezét a tavasz folyamán, Billy Anderson (Sleep, Neurosis, Eyehategod) producer közreműködésében. A banda ötödik, 'Deal Thy Fate' címmel ellátott albumának megjelenése október 19.-re várható, a Ripple Music kiadó jóvoltából.

A 'Deal Thy Fate' kilenc dala a "dark Americana" folklór témáiban utazik: ezek a szerzemények tehát többnyire sorozatgyilkosokról és szektavezérekről szólnak. Mindennek egyedi vizualizációja látható a Patrick Zoller által tervezett lemezborítón, ami azt sugalmazza: "mindenki a saját sorsának kovácsa"...

Zenei tekintetben ezúttal is egy klasszikus és epikus heavy metal albumra kell számítani, rajta fülbemászó dalokkal, elvont fuzz-témákkal, alapvetően "retro, de mégis modern hangzással". Mat Davis gitáros riffjei "féregként emésztik fel a hallgató agyát"; miközben Liz Blackwell énekes-basszer "kísérteties dallamai 36 percen keresztül idézik meg az emberi lét legsötétebb mélységeit".

A 'Deal Thy Fate' album elérhető lesz limitált bakeliten, CD-n és digitális változatban, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Can't Escape The Evil
02. Skull In The Woods
03. Prelude
04. Hexenring
05. Wait For Dark
06. Deal Thy Fate
07. Haunted
08. Red Phantom
09. Firewind

Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme az első album-előzetes, valamint az első single, a 'Wait For Dark' szöveges videója és a 'Can't Escape The Evil' audiója:

Miután megjelent az új album, a Castle Európa felé veszi az irányt, hogy a The Skull társaságában mutassa be az új dalokat. Ősszel fellépnek többek közt a Malta Doom Fest-en (okt. 19.), a Doom Over Vienna rendezvényen (nov. 10.) és a Dutch Doom Days-en (nov. 24.) is. Az eddig bejelentett dátumok és állomások listája itt érhető el.

A Castle legutóbbi stúdióalbuma, a 'Welcome to the Graveyard' 2016. július 15-én jelent meg. A 2014-es 'Under Siege' folytatását - amiről bővebben itt írtunk - szintén Billy Anderson (Sleep, Neurosis, Eyehategod) producelte.


'Can't Escape The Evil' címmel bemutatta új dalát CASTLE - októberre várható a 'Deal Thy Fate' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás