Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DRAGONFORCE - még ebben az évben megjelenhet a 8. stúdióalbum


2019-07-09

A Grammy-jelölt brit power metalisták jelenleg is lázasan dolgoznak nyolcadik nagylemezükön. Egyúttal bejelentett a banda egy nagyszabású turnét is.

A Dragonforce következő, 8. sorlemeze Damien Rainaud (Fear Factory, Once Human) producer közreműködésében készül. A rajongók ezen a linken követhetik figyelemmel a stúdiós munkálatokat.

Míg a hivatalos album-bejelentés várat magára, a banda közzétette soron következő észak-amerikai / európai turnéjának részleteit. A 2019 őszétől 2020 februárjáig tartó körút október 1-én indul Arizonában, a Dance With The Dead és a Starkill zenekarok társaságában. November folyamán továbbá Nagy-Britanniában turnézik a csapat; februárban pedig Európa többi részét is útba ejtik. A teljes beosztást a dragonforce.com oldalon lehet megtalálni.

Korábbi hír, hogy a Dragonforce 2018. május 4-én újra kiadta "új erővel feltöltött" 'The Power Within' című albumát. Köszönhetően Damien Rainaud (Fear Factory, Babymetal) hangmérnöknek és a díjnyertes los angelesi Mix Unlimited Stúdió korszerű hangtechnikai eszközeinek, a Dragonforce klasszikus hangzása jelenleg még erősebben, még gazdagabban és feszesebben szól, mint valaha. Ilyen "megújuláson" esett most át a banda ötödik nagylemeze, a 2012-es 'The Power Within', amit teljes egészében újrakevertek és remaszterizáltak, a hangzásbeli élmény maximalizálása érdekében.

Herman Li gitáros így nyilatkozott: “Nekem nagyon bejön a 'Re-Powered Within' megszólalása! Újrakevertük és újra-maszterizáltuk az eredeti dalokat; utolsó két kiadványunk modern produkciójával láttuk el. A végeredmény egy jóval letisztultabb, erőteljesebb hangzás lett; a rajongók ezáltal könnyebben kihallhatnak minden apróbb zenei részletet, melyet eddig valószínűleg nem vettek észre. Ezek a dalok mostantól még izgalmasabbak, mint valaha!”.

A 'Re-Powered Within' - mint az ismeretes - tele van vérbeli Dragonforce-himnuszokkal. Az új mix és maszter remekül szolgálja az eredeti albumot; a 'Re-Powered Within' így minden eddiginél frissebben és energikusabban szól. Ehhez természetesen megújult borító is dukál:

A tracklista:
01. Holding On
02. Fallen World
03. Cry Thunder
04. Give Me The Night
05. Wings Of Liberty
06. Seasons
07. Heart Of The Storm
08. Die By The Sword
09. Last Man Stands
10. Seasons (akusztikus verzió)
11. Power Of The Ninja Sword
12. Heart Of The Storm (alternatív refrénnel ellátott verzió)
13. Avant La Tempête (instrumentális)

A Dragonforce ötödik, 'The Power Within' című stúdióalbuma eredetileg 2012 áprilisában jelent meg. A bandának ez volt az első lemeze, amin az aktuális frontember, Marc Hudson énekelt. A brit zenekar azóta további két stúdiólemezt rögzített Hudson-nal - a legutóbbi, 'Reaching into Infinity' című 2017 májusában látott napvilágot.


DRAGONFORCE - még ebben az évben megjelenhet a 8. stúdióalbum
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás