Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a LIV SIN új dala / videoklipje, a 'Blood Moon Fever'!


2019-05-17

A 2015 novemberében feloszlott svéd heavy-rock banda, a Sister Sin front-asszonya, Liv “Sin” Jagrell és új formációja bemutatta új single-dalát.

Liv Sin és bandája 'Burning Sermons' címmel rögzíti új nagylemezét. A dalokat ezúttal Emil Nontheist (Deathstars) producerrel veszi fel a banda, a Black Syndicate Stúdió falai között.

Liv így nyilatkozott: "Arra törekedtünk, hogy egy kicsit modernebb hangzást érjünk el; több szintetizátor lesz tehát ezen az albumon. Sok rajongó talán meg is fog lepődni az új stílus miatt. Emil-t már régóta ismerem; így fantasztikus élmény volt ismét együtt dolgozni vele. Az első demók, amiket közösen vettünk fel, egyszerűen lenyűgözően szólnak".

A klasszikus heavy metal zenét modenr hangzással ötvöző 'Burning Sermons' album egy riff-központú dal-kollekció, ami nincs híján fogós dallamoknak és agresszív metal-témáknak sem. Az új album 2019. szeptember 6-án lát napvilágot. Hamarosan jönnek a részletek...

Az első új single-dal, a 'Slave To The Machine' lentebb elérhető szöveges videó formájában. Az új nóta kapcsán az alábbiakat közölte a banda: "A mai világban komoly problémát jelent az elnyomás, amit más emberek és anyagi dolgok kényszerítenek ránk. Pedig mindenkinek vannak saját döntései, és mindenki a saját maga ura. Erről szól a 'Slave To The Machine' dal. A történelmi konfliktusok rendszerint az emberek és az elnyomók, hatalomban lévők harcáról szólt, de manapság már ebbe a kategóriába tartozik az okostelefon-imádat, a közösségi média és az ehhez hasonlók. Milyen hatással van mindez az elménkre, az életünkre? Ez is csak egy-egy mód arra, hogy átvegyék felettünk az irányítást. Engem ez a probléma rettentően aggaszt, mivel a végén mindenkiből "a gépezet szolgája" lesz...".

Újabban megjelent az új lemez második single-dala, a 'Blood Moon Fever' is. Ennek kapcsán a frontasszony így nyilatkozott: "A 'Blood Moon Fever' egy fogós és kemény nóta, ami egyszerre készteti a hallgatók headbangelésre és táncra! Az új single egy új kezdetet fémjelez - magunk mögött kell hagynunk a régi dolgokat, és megújultan, újjászületve kell visszatérnünk a világra. Érzésünk szerint ez a koncepció tökéletesen illik az új albumra, a maga módján... lévén ez a lemez kissé máshogy szól, mint az előző. Sokakat minden bizonnyal meg fog lepni ez az irányzat, ami nagyrészt Emil Nödtveidt producernek köszönhetünk. Készüljetek fel!".

Liv Sin 2018. május 25-én adott ki legutóbb albumot. Az 'Inverted' című EP a Despotz Records jóvoltából jelent meg. Lentebb - kedvcsinálóképpen a rendeléshez - elérhető egy új felvétel, a Danzig 'Devil's Plaything' című klasszikusának feldolgozása, hivatalos videoklip formájában.

A banda közleménye így szól: "Hello, bűnösök! Elmondhatatlanul büszkén jelentjük be, hogy hamarosan megjelenik új EP-nk, az 'Inverted', aminek producere a Hardcore Superstar és a Studio Österlyckan köreiből ismert Martin Sandvik volt. Ezen a lemezen szerepel a 'Devil's Plaything' dal is, ami természetesen egy Danzig-feldolgozás. Hallgassátok, töltsétek le, és kérjétek ezt a számot a helyi rádióban! Az új mini-lemez nem mellesleg megjelenik exkluzív bakeliten is, amire bónuszként egy korábban kiadatlan dal kerül fel!".

A tracklista:
01. Devil's Plaything
02. Black Souls
03. Killing Ourselves To Live
04. Murphy's Law

Liv a 2017-es évben elkészítette első szólólemezét; méghozzá egy "titkos stúdióban", az U.D.O. két tagja, a zenekar basszusgitárosa, Fitty Wienhold és gitárosa, Stefan Kaufmann közreműködésében. Weinhold mellett két svéd zenész, Per Bjelovuk dobos és Patrick Ankermark gitáros zenél a lemezen, ami 2017. április 28-án jelent meg, 'Follow Me' címmel. Ennek céljából Liv megkötötte első lemezszerződését; mégpedig a szintén svéd Despotz Records kiadóval. Bővebben az albumról és a munkálatokról itt írtunk.


Itt a LIV SIN új dala / videoklipje, a 'Blood Moon Fever'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás