Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a LIV SIN új dala / videoklipje, a 'Hope Begins To Fade' - megjelent az új album!


2019-09-06

A 2015 novemberében feloszlott svéd heavy-rock banda, a Sister Sin front-asszonya, Liv “Sin” Jagrell és új formációja bemutatta új single-dalát.

Liv Sin és bandája 'Burning Sermons' címmel rögzítette új nagylemezét. A dalokat ezúttal Emil Nontheist (Deathstars) producerrel vette fel a banda, a Black Syndicate Stúdió falai között.

Liv így nyilatkozott: "Arra törekedtünk, hogy egy kicsit modernebb hangzást érjünk el; több szintetizátor lesz tehát ezen az albumon. Sok rajongó talán meg is fog lepődni az új stílus miatt. Emil-t már régóta ismerem; így fantasztikus élmény volt ismét együtt dolgozni vele. Ezek a dalok, amiket közösen vettünk fel, egyszerűen lenyűgözően szólnak".

A klasszikus heavy metal zenét modern hangzással ötvöző 'Burning Sermons' album egy riff-központú dal-kollekció, ami nincs híján fogós dallamoknak és agresszív metal-témáknak sem. Az új album 2019. szeptember 6-án látott napvilágot, a Despotz Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Blood Moon Fever
02. Chapter Of The The Which
03. Hope Begins To Fade
04. War Antidote
05. At The Gates Of The Abyss
06. Slave To The Machine
07. The Sinner
08. Death Gives Life Meaning
09. Ghost In The Dark
10. Dead Wind Intermezzo
11. Freddy (bónsuz track)

Az album rendelési infói itt találhatók meg.

Az első új single-dal, a 'Slave To The Machine' lentebb elérhető szöveges videó formájában. Az új nóta kapcsán az alábbiakat közölte a banda: "A mai világban komoly problémát jelent az elnyomás, amit más emberek és anyagi dolgok kényszerítenek ránk. Pedig mindenkinek vannak saját döntései, és mindenki a saját maga ura. Erről szól a 'Slave To The Machine' dal. A történelmi konfliktusok rendszerint az emberek és az elnyomók, hatalomban lévők harcáról szólt, de manapság már ebbe a kategóriába tartozik az okostelefon-imádat, a közösségi média és az ehhez hasonlók. Milyen hatással van mindez az elménkre, az életünkre? Ez is csak egy-egy mód arra, hogy átvegyék felettünk az irányítást. Engem ez a probléma rettentően aggaszt, mivel a végén mindenkiből "a gépezet szolgája" lesz...".

Újabban megjelent az új lemez második single-dala, a 'Blood Moon Fever' is. Ennek kapcsán a frontasszony így nyilatkozott: "A 'Blood Moon Fever' egy fogós és kemény nóta, ami egyszerre készteti a hallgatók headbangelésre és táncra! Az új single egy új kezdetet fémjelez - magunk mögött kell hagynunk a régi dolgokat, és megújultan, újjászületve kell visszatérnünk a világra. Érzésünk szerint ez a koncepció tökéletesen illik az új albumra, a maga módján... lévén ez a lemez kissé máshogy szól, mint az előző. Sokakat minden bizonnyal meg fog lepni ez az irányzat, ami nagyrészt Emil Nödtveidt producernek köszönhetünk. Készüljetek fel!".

Itt megtekinthető a 'Chapter Of The Witch' dal szöveges videója és a 'Hope Begins To Fade' hivatalos klipje is:

Liv Sin 2018. május 25-én adott ki legutóbb albumot. Az 'Inverted' című EP a Despotz Records jóvoltából jelent meg. Lentebb - kedvcsinálóképpen a rendeléshez - elérhető egy új felvétel, a Danzig 'Devil's Plaything' című klasszikusának feldolgozása, hivatalos videoklip formájában.

A banda közleménye így szól: "Hello, bűnösök! Elmondhatatlanul büszkén jelentjük be, hogy hamarosan megjelenik új EP-nk, az 'Inverted', aminek producere a Hardcore Superstar és a Studio Österlyckan köreiből ismert Martin Sandvik volt. Ezen a lemezen szerepel a 'Devil's Plaything' dal is, ami természetesen egy Danzig-feldolgozás. Hallgassátok, töltsétek le, és kérjétek ezt a számot a helyi rádióban! Az új mini-lemez nem mellesleg megjelenik exkluzív bakeliten is, amire bónuszként egy korábban kiadatlan dal kerül fel!".

A tracklista:
01. Devil's Plaything
02. Black Souls
03. Killing Ourselves To Live
04. Murphy's Law

Liv a 2017-es évben elkészítette első szólólemezét; méghozzá egy "titkos stúdióban", az U.D.O. két tagja, a zenekar basszusgitárosa, Fitty Wienhold és gitárosa, Stefan Kaufmann közreműködésében. Weinhold mellett két svéd zenész, Per Bjelovuk dobos és Patrick Ankermark gitáros zenél a lemezen, ami 2017. április 28-án jelent meg, 'Follow Me' címmel. Ennek céljából Liv megkötötte első lemezszerződését; mégpedig a szintén svéd Despotz Records kiadóval. Bővebben az albumról és a munkálatokról itt írtunk.


Itt a LIV SIN új dala / videoklipje, a 'Hope Begins To Fade' - megjelent az új album!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás