Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Megosztotta első dalait az Endemise utód-bandája, a SERENE DARK


2019-05-27

A kanadai szimfónikus death / black metal banda, az Endemise megváltoztatta nevét: ezentúl Serene Dark-ként alkotnak.

A Serene Dark debütáló albumának megjelenése 2019 őszére várható. A zenekar 12 éven keresztül működött Endemise néven (utolsó lemezük, az 'Anathema' 2016 októberében jelent meg); de az elmúlt esztendőben több tagcserén is átesett, és zenei tekintetben is változott a stílusa. A Serene Dark nevet a banda gitárosa, Dale Sauve választotta, mondván ez passzol leginkább a jelenlegi hangzáshoz, ami “súlyos, egyben dallamos; sötét és kemény is".

A debütáló album koncepciója kapcsán Sauve elmondta: "Alapvetően az emberi személyiségek elnyomására, a tudatalatti kihasználására fektettük a hangsúlyt. Az volt az eredeti ötlet, hogy minden dalt az Isteni színjáték egyes karakterére alapozunk; ezáltal is feltérképezvén az adott személy pszichéjét...".

A Serene Dark bemutatkozó albuma a quebeci Wolf Lake Stúdióban készül, Mike Bond (Loviatar) producer és Eric Morotti (Suffocation) session-dobos társaságában. Az album 10 "könyörtelen erejű, iszonyatosan gonosz" dal kerül fel.

Az egyelőre cím nélküli album első két nyilvános dala, a 'Dualitatem' és a 'Where Time Drowns Still' lentebb elérhető szöveges videó formájában. Hamarosan jönnek a részletek a lemez kapcsán...

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/serenedark


Megosztotta első dalait az Endemise utód-bandája, a SERENE DARK
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás