Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BULLET FOR MY VALENTINE - itt az új videoklip a 'Gravity' albumról: 'Not Dead Yet'!


2018-10-15

A walesi Bullet For My Valentine zenekar új felállással rögzítette új nagylemezét, ami 'Gravity' címmel jelent meg június 29-én.

A BFMV egy évvel ezelőtt lemezszerződést kötött a Search And Destroy és a Spinefarm Records kiadókkal. Az új nagylemez rögzítése végett már 2016 augusztusában stúdióba vonult a banda. A 'Gravity' című album első ízelítőjeképpen jelent korábban meg a 'Don't Need You' című single, ami 2016. november 7.-től elérhető a világ összes online zeneszolgáltatójának kínálatában. 2018-ban továbbá megosztottak két újabb single-t, 'Over It' és 'Not Dead Yet' címen - lentebb ezek is elérhetők szöveges videó és hivatalos klip formájában.

A 'Gravity' a BFMV első albuma, amin a következő felállás zenél: Matt Tuck énekes-gitáros, Michael "Padge" Paget gitáros, Jamie Mathias basszer és Jason Bowld dobos. Mathias és Bowld 2015-ben csatlakozott a bandához (de csak néhány hónapja lettek hivatalos tagok).

A tracklista:
01. Leap Of Faith
02. Over It
03. Letting You Go
04. Not Dead Yet
05. The Very Last Time
06. Piece Of Me
07. Under Again
08. Gravity
09. Coma
10. Don’t Need You
11. Breathe Underwater

Friss hír, hogy a 'Gravity' 2018. október 26-án megjelenik deluxe változatban is, melyre a 11 eredeti dal mellett a következő felvételek kerültek fel: 

12. Breaking Out
13. Crawling
14. Radioactive (Imagine Dragons feldolgozás)
15. Letting You Go (Zardonic remix)
16. Breathe Underwater (Piano Version)
17. The Very Last Time (Piano Version)
18. Under Again (Piano Version)
19. Don't Need You (Live From Brixton Academy 12/10/16)

A rendeléseket erre a verzióra, itt lehet leadni.

2018 elején a csapat bejelentette nyári európai turnéját, aminek keretében - június 18-án - a Budapest Parkban is felléptek; méghozzá az Asking Alexandria társaságában. Ezt megelőzően - április, május és június folyamán - Észak-Amerikában, valamint Japánban turnézott a banda (az USA-ban a Trivium és a Toothgrinder társaságában). Ősszel továbbá újabb európai / észak-amerikai turné indul. A teljes idei beosztás itt érhető el.

Nemrég megjelent az új album 'Piece Of Me' és 'Under Again' című száma, valamint a 'Letting You Go' kisfilmje is:

Az új album munkálatait dokumentáló videó-sorozat első része itt tekinthető meg:

A B.F.M.V. legutóbbi stúdióalbuma, a 'Venom' 2015. augusztus 14-én, pénteken jelent meg. A banda ezúttal két producerrel dolgozott: az egyik Colin Richardson (Carcass, Fear Factory, Machine Head); a másik pedig Carl Bown. Bővebben az albumról itt írtunk.


BULLET FOR MY VALENTINE - itt az új videoklip a 'Gravity' albumról: 'Not Dead Yet'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás