Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BULLET FOR MY VALENTINE - itt a 'Gravity' album újabb single-dala, a 'Letting You Go'!


2018-06-03

A walesi Bullet For My Valentine zenekar új felállással rögzítette új nagylemezét, ami 'Gravity' címmel jelenik meg június 29-én.

A BFMV egy évvel ezelőtt lemezszerződést kötött a Search And Destroy és a Spinefarm Records kiadókkal. Az új nagylemez rögzítése végett már 2016 augusztusában stúdióba vonult a banda. A következő, 'Gravity' című album első ízelítőjeképpen jelent korábban meg a 'Don't Need You' című single, ami 2016. november 7.-től elérhető a világ összes online zeneszolgáltatójának kínálatában. 2018 áprilisának elején megosztottak egy újabb single-t, 'Over It' címen - lentebb ez is elérhető szöveges videó és hivatalos klip formájában.

A 'Gravity' a BFMV első albuma, amin a következő felállás zenél: Matt Tuck énekes-gitáros, Michael "Padge" Paget gitáros, Jamie Mathias basszer és Jason Bowld dobos. Mathias és Bowld 2015-ben csatlakozott a bandához (de csak néhány hónapja lettek hivatalos tagok).

2018 elején a csapat bejelentette nyári európai turnéját, aminek keretében - június 18-án - a Budapest Parkban is fellépnek; méghozzá az Asking Alexandria társaságában (jegy-infók itt). Ezt megelőzően - április, május és június folyamán - Észak-Amerikában, valamint Japánban turnézik a banda (az USA-ban a Trivium és a Toothgrinder társaságában). Ősszel továbbá újabb európai turné indul. Az idei beosztás itt érhető el.

Frissen megjelent az új album 'Piece Of Me' című száma, valamint a 'Letting You Go' kisfilmje is:

A B.F.M.V. legutóbbi stúdióalbuma, a 'Venom' 2015. augusztus 14-én, pénteken jelent meg. A banda ezúttal két producerrel dolgozott: az egyik Colin Richardson (Carcass, Fear Factory, Machine Head); a másik pedig Carl Bown. Bővebben az albumról itt írtunk.


BULLET FOR MY VALENTINE - itt a 'Gravity' album újabb single-dala, a 'Letting You Go'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás