Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ABORTED - új klipet mutattak be a 'TerrorVision' albumról; nézd meg a 'Deep Red' kisfilmjét!


2019-02-13

A belga "death metal-pszichopaták" májusra készültek el új, 'TerrorVision' című nagylemezükkel, aminek megjelenése szeptember 21-én volt esedékes.

"Bátran mondhatjuk, hogy az új album olyan mértékű, könyörtelen brutalitást tartalmaz, melynek nincs párja. Ha tetszett a 'Retrogore' és a 'Bathos', akkor a 'TerrorVision' garantáltan leszaggatja a fejed" - közölte korábban a banda az új album kapcsán.

Az új lemezt ezúttal is a német Kohlekeller Stúdióban rögzítette a banda, Kristian “Kohle” Kohlmannslehner producer közreműködésében. Ennek kapcsán Sven De Caluwe énekes így nyilatkozott: "Tulajdonképpen ez az első lemez, amihez egy teljes elő-produkciót le tudtunk bonyolítani; így Kohle a kezdetektől fogva a segítségünkre volt. Azt mindenképpen kijeletnhetem, hogy a végeredmény rendkívül fasza! Nagyon büszkék vagyunk erre a szörnyetegre. Készüljetek fel a legambíciózusabb, legváltozatosabb és egyben a legbrutálisabb Aborted lemezre. Kohle kihozta belőlünk a maximumot; így minden eddiginél erősebb lett ez az alkotás. A dalok hangzása is roppantul masszív".

Az új lemezborítót Par Olofsson (Exodus, Immolation, Immortal) készítette. Íme a mű és a dallista:

01. Lasciate Ogne Speranza
02. TerrorVision
03. Farewell To The Flesh
04. Vespertine Decay
05. Squalor Opera
06. Visceral Despondency
07. Deep Red
08. Exquisite Covinous Drama
09. Altro Inferno
10. A Whore D’oeuvre Macabre
11. The Final Absolution

A 'TerrorVision' első ízelítője, a 'Squalor Opera' című szám hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető:

Alább meghallgatható a lemez címadó dala, és megtekinthető a 'Vespertine Decay' és a 'Deep Red' című szám kisfilmje is:

Alább a 'TerrorVision' bakelites és CD-s változatának "kicsomagoló" videói érhetők el:

Az Aborted márciusban és áprilisban észak-amerikai turnét bonyolít le; méghozzá a Cryptopsy, a Benighted és a Hideous Divinity társaságában. A Hell Over North-America elnevezésű körutat továbbá európai fesztivál-túra követi, melynek keretében - július 13-án - hazánkban, a Rockmaraton fesztiválon is fellépnek. A teljes beosztás itt érhető el.

Az Aborted nemrég bemutatta aktuális videoklipjét, ami a 2017-es 'Bathos' EP 'Fallacious Crescendo' című számához készült. A videót a 2017-es Wacken Open Air fesztiválon forgatták.

Az Aborted legutóbbi nagylemeze 'Retrogore' címmel jelent meg, 2016 áprilisában, a Century Media Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


ABORTED - új klipet mutattak be a 'TerrorVision' albumról; nézd meg a 'Deep Red' kisfilmjét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás