Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Franciaországban forgatott koncertlemezt Blaze Bayley


2019-01-13

Az Iron Maiden volt énekese, Blaze Bayley május végén, két franciaországi koncerten forgatott koncert-CD-t és -DVD-t.

Bayley és bandája 2018. május 25-én és 26-án a Nancy-beli Chez Paulette Pub Rock színpadán lépett fel. A koncerteket professzionális kamerával rögzítették - a felvételek pedig 2019. március elsején jelennek meg, CD / DVD formátumban.

Az exkluzív koncertek egyikén Blaze Bayley és zenekara egy rajongók által összeválogatott szettlistát adott elő; míg a második estén az énekes aktuális album-trilógiája, az 'Infinite Entanglement' egyes dalai hangzottak el.

Kizárólag ezen a két koncerten volt kapható egy exkluzív merch-termék; az alábbi képen látható, képregényes / sci-fi témájú Blaze-póló:

A koncertlemezek tracklistája így néz ki:

CD1
"Redeemer"
"Are You Here"
"Futureal"
"The First True Sign"
"Silicon Messiah"
"Dawn Of The Dead Son"
"Escape Velocity"
"Fight Back"
"Prayers Of Light"
"Virus"

CD2
"Independence"
"Immortal One"
"Human" 
"Calling You Home" 
"Endure And Survive" 
"The Angel And The Gambler" 
"Man On The Edge"
"A Thousand Years"
"Infinite Entanglement" 
"Dark Energy 256" 

DVD
"Redeemer"
"Are You Here"
"Futureal"
"The First True Sign"
"Silicon Messiah"
"Dawn Of The Dead Son"
"Escape Velocity"
"Fight Back"
"Prayers Of Light"
"Virus"
"Independence"
"Immortal One"
"Human" 
"Calling You Home" 
"Endure And Survive" 
"The Angel And The Gambler" 
"Man On The Edge"
"A Thousand Years"
"Infinite Entanglement" 
"Dark Energy 256"

A kiadványokat itt lehet megrendelni különféle változatokban, extrákkal kiegészítve.

Bayley a 2017-ben kiadott 'Endure and Survive' folytatásaként jelentette meg új albumát, a 2016-ban indult 'Infinite Entanglement' album-trilógia utolsó részét, ami a 'The Redemption of William Black' címet viseli.

Blaze szólókarrierjében ez a tizedik stúdiólemez, azóta, hogy az énekes a '90-es évek végén globálisan ismertté vált az Iron Maiden frontembereként. A 'The Redemption of William Black' dalszerzése és felvételei a Bayley-banda gitáros-vokalistája, Chris Appleton (Absolva) társaságában zajlottak, Blaze szülővárosában, Birmingham-ben, a Robannas Stúdióban. Chris-t - aki egyben társ-producere is volt az új albumnak - Absolva-beli bandatársai kísérik a Bayley-bandában - ők név szerint a következők: Martin McNee dobos és Karl Schramm basszusgitáros-vokalista.

Az Absolva tagjai mellett azonban további neves vendégzenészek is szerephez jutottak az új albumon - ilyen Chris Jericho pankrátor / a Fozzy énekese (akinek Blaze egy külön karaktert szánt a 'Infinite Entanglement'-történetben), Luke Appleton (Iced Earth / Absolva) vokalista, Michelle Sciarrotta - akusztikus gitáros / szinkron-színész, Jo Robinson, Mel Adams és Liz Owen háttér-énekes, Anne Bakker hegedűs, Corvin Bahn (Uli Jon Roth) harmónikás, Aine Brewer szinkron-színész és Rob Toogood vokalista.

A 'The Redemption of William Black' borítója, tracklistája és első hivatalos videoklipje, a 'Prayers Of Light' (amiben Chris Jericho vendégeskedik) lentebb elérhető el:

01. Redeemer
02. Are You Here
03. Immortal One
04. The First True Sign
05. Human Eyes
06. Prayers Of Light
07. 18 Days
08. Already Won
09. Life Goes On
10. The Dark Side Of Black
11. Eagle Spirit

Az új dalokba az alábbi lejátszón lehet belehallgatni:

A 'The Redemption of William Black' világkörüli bemutató-turnéja február végén indult Glasgow-ban. Az első, európai felvonás május 26.-ra ér véget, a franciaországi Nancy-ban, ahol - ahogy fentebb is megírtuk - két egymást követő este is megrendeznek egy-egy koncertet, egy jövőbeni DVD-film forgatása céljából. Ezt követően, néhány nyári fesztivál-fellépés után, szeptemberben Észak-Amerikában is ellátogat a Blaze-banda; 2019 elején pedig Latin-Amerikát járják be. Az eddig bejelentett turné-dátumok és -állomások listája itt érhető el.


Franciaországban forgatott koncertlemezt Blaze Bayley
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás