Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

GAEREA - 'Unsettling Whispers' címmel lát napvilágot a portugál black metal banda első nagylemeze


2018-06-10

A portugál black metal banda bejelentette első, idén októberben megjelenő nagylemezét, és bemutatta annak első hivatalos videoklipjét.

A Gaerea 2016-ban adta ki debütáló albumát, amit világszerte pozitív kritikákkal illettek a szakemberek. A bemutatkozó EP révén megismerhettük a portugál banda felsőbbrendű dalszerzői készségeit és egyedülálló esztétikai érzékét. A csapat idén végre kiadja régóta várt első nagylemezét, mellyel újabb határokat feszegetnek az extrém zene globális színterén.

A bandával a Transcending Obscurity Records kiadó kötött lemezszerződést. Ezt a Gaerea a következőképpen kommenálta: "Közel két évvel debütáló EP-nk megjelenése után most nagy örömmel jelentjük be, hogy egy erős kollaboráció alakult ki közöttünk és a Transcending Obscurity Records között, abból a célból, hogy egy újabb dühös, vad, de egyben művészi black metal albummal álljunk elő. Ez a projekt kétségkívül az eddigi legambíciózusabb megmozdulásunk - ezzel az albummal kívánjuk megerősíteni az Gaerea létjogosultságát”.

A Gaerea Miguel Tereso hangmérnök közreműködésében vette fel új, 'Unsettling Whispers' című albumát, a portugáliai Demigod Recordings stúdió falai között. A kézzel festett lemezborítót Stefan, a Khaos Diktator Design művésze készítette.

Az ‘Unsettling Whispers’ tehát a Transcending Obscurity Records jóvoltából jelenik meg, többféle formátumban - gatefold LP-n, digipak CD-n (20 oldalas szövegkönyvvel), box-szettben és digitálisan - 2018. október 20-án. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
I. Svn
II. Absent
III. Whispers
IV. Lifeless Immortality
V. Extension to Nothingness
VI. Cycle of Decay
VII. Catharsis

A 'Catharsis' című tétel hivatalos klipje lentebb megtekinthető. Szintén lentebb érhető el a 'Whispers' és a 'Cycle Of Decay' című tétel audiója.

A Gaerea Facebook-oldala itt érhető el.


GAEREA - 'Unsettling Whispers' címmel lát napvilágot a portugál black metal banda első nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás