Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

RUNESCARRED - 'We Are' címmel jelenik meg a texasi prog-metal banda debütáló EP-je; itt az új klip, az 'A Darker Man'!


2018-06-11

Az Austin-ból származó Runescarred június 29-én független gondozásban adja ki első, 'We Are' című mini-lemezét.

A Runescarred a neves texasi metalbanda, a Dead Earth Politics, valamint a Southern Front (ex-Motograter) zenekarok hamvaiból nőtte ki magát. Első lemezük, a 'We Are' James Gelber hangmérnök közreműködésében, az énekes Ven Scott házi stúdiójában. A 'We Are' egy "15 perces bevezető az emberiség zord realitásába"... A banda "súlyos groove-okkal, feszes riffekkel és destruktív hörgésekkel / magas vokál-témákkal csábítja a metal-hallgatókat a ringbe". Köszönhetően Ven Scott frontember dinamikus hangjának, a Runescarred olyan magasságokba emelkedik, ami többek közt a Nevermore, az Iced Earth, vagy a Primordial szintjét érinti.

"Tisztában voltunk azzal, mit hagyott maga után a Dead Earth Politics. Lehetséges irányzatok tekintetében tehát egy percet sem hezitáltunk" - nyilatkozta Ven Scott. "Eljött az idő, hogy útjára engedjük ezt a gyermeket, hogy újjászülethessen, és még erősebb, vadabb formában árnyékolja be ezt a csataedzett színteret. Hangvétel szempontjából ezek a dalok különféle érzelmeket vonultatnak fel. Úgy érzem, hogy a Dead Earth Politics-ben eltöltött 12 évem egy olyan ösvényt taposott ki, ami végül idáig vezetett. Sokaknak talán könnyelműségnek tűnhet egy három-számos EP, de részemről ez egy csatakiáltás. Egy jó nagy 'fuck you' azoknak, akik valaha is az utunkba álltak, vagy akadályozták fejlődésünket".

A lemez stúdiós munkálatai kapcsán így nyilatkozott a frontember: "A folyamatok totális mértékben "csináld-magad" módon zajlottak - az elejétől a végéig. Korábban bizonyos munkák teljesen felemésztették a pénztárcánkat; így most nem engedhettük meg magunknak azt a luxust, hogy ismét felkeressük az utolsó három DEP-album producerét, Taz Osterhouse-t. Ehelyett bárda-gyilkos kistestvérem, a Nevada-beli heavy metalista Hemlock tagja, James Gelber jött segítségünkre... A végeredmény pedig egyszerűen magáért beszél".

A tracklista:
01. This Is Mine
02. A Darker Man
03. Ghost Ocean

A 'This Is Mine' és az 'A Darker Man' című szám hivatalos videója itt megtekinthető:


RUNESCARRED - 'We Are' címmel jelenik meg a texasi prog-metal banda debütáló EP-je; itt az új klip, az 'A Darker Man'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás