Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szöveges klip-premier a TOURNIQUET 'Gazing At Medusa' albumáról: 'Sinister Scherzo'


2018-09-25

A legendás kaliforniai thrsah / heavy metal banda alapítója / dalszerzője / dobosa, Ted Kirkpatrick nemrég bejelentette az új Tourniquet albumot.

Kirkpatrick - aki nemrég kiadott egy önálló albumot, amivel az állatok bántalmazása elleni közdelem fontosságára hívja fel a figyelmet; a közelmúltban pedig egy Black Sabbath tribute-albumot rögzített annak apropójából, hogy a legendás banda nemrég búcsúturnéra indult - nemrég bejelentette, hogy megírta a következő, teljes értékű Tourniquet albumot: "Súlyos és progresszív lesz a következő album. Szerintem ezt az anyagot mindenkinek hallania kell!".

Kirkpatrick tehát idén megírta az új Tourniquet album dalait - bandája nyár elején bevonult egy floridai stúdióba, a számok rögzítése végett. A stúdiós munkálatok költségeinek fedezése érdekében elindítottak egy Kickstarter-kampányt: erről bővebben itt lehet olvasni.

Az új, 'Gazing At Medusa' címet viselő Tourniquet album 2018 őszének végén végén jelenhet meg, a Pathogenic Records jóvoltából.

A banda májusban bemutatta a lemez első single-dalát, ami maga a címadó szám. A 'Gazing At Medusa' dalban - ami lentebb elérhető szöveges videó formájában nem más, mint Deen Castronovo, a Journey dobosa énekel; illetve a Megadeth egykori gitárosa, Chris Poland szólózik (mellettük Aaron Guerra ritmusgitározik / vokálozik).
"Nagyon örülök, hogy Deen elvállalta az énekesi szerepet ebben a dalban - csúcsteljesítményt nyújtot, mint mindig. Arról nem is beszélve, hogy az egyik kedvenc gitárosom, Chris szintén hozza a top-formát" - nyilatkozta Kirkpatrick az új szám kapcsán
.

Újabban napvilágot látott a 'Sinister Scherzo' című dal szöveges videója is. Ebben a számban Tim "Ripper" Owens (ex-Judas Priest, Iced Earth) énekes és Chris Poland (ex-Megadeth) gitáros vendégszerepel - lentebb ezt a klipet is meg lehet nézni.

Friss hírek az új album kapcsán hamarosan...


Szöveges klip-premier a TOURNIQUET 'Gazing At Medusa' albumáról: 'Sinister Scherzo'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás