Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Andreas Kisser-rel állt színpadra a DEATH ANGEL Ausztráliában


2018-05-29

A veterán amerikai thrash banda, a Death Angel a legendás brazil Sepultura zenekar társaságában turnézott Ausztráliában és Új-Zélandon.

A 2018-as Sepultura / Death Angel turné május 20-án ért véget. Hogy még emlékezetesebbé tegyék az utolsó koncertet, Perth-ben színpadra hívta a Death Angel a Sepultura gitárosát, Andreas Kisser-t, hogy közösen adják elő a 'Hatred United / United Hate' című számot. Ennek felvétele itt tekinthető meg:

A Sepultura ausztrál turnéjának backstage-összefoglalója itt érhető el:

A Death Angel 2016. május 27-én adja ki legutóbbi nagylemezét, 'The Evil Divide' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából (a rendeléseket itt lehet leadni). A felvételek Jason Suecof (Trivium, Deicide) producelésében zajlottak, a floridai AudioHammer stúdióban.

A 'Hatred United / United Hate' című dal eredeti, stúdiós változata ezen az albumon szerepel, eredetileg is Kisser vendégszereplésével. A hivatalos videoklip itt tekinthető meg:

A Death Angel júniusban fellép néhány európai fesztiválon; szeptemberben pedig az Illinois-i Cave-In-Rock fesztiválon állnak színpadra. Az aktuális körút dátumai és állomásai itt érhetőek el.


Videó: Andreas Kisser-rel állt színpadra a DEATH ANGEL Ausztráliában
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás