Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új válogatás-lemezt ad ki a HELIX


2018-06-02

A legendás kanadai rockerek júliusban dobják piacra a 'Greatest Hits' albumot, CD-n és LP-n.

"Ha esetleg még nem rendeltétek volna elő az új Helix LP / CD-t, mire vártok?! Kicsit ironikus, hogy hét éven keresztül - amíg a Capitol / EMI kiadó partnerei voltunk - nem jelent meg bakelites best-of albumunk; most azonban - miután a Universal megvette a fentebb nevezett cégek tulajdonjogait, egy sorozatnyi válogatás-lemezt dobnak piacra, a The Icon gyűjtemény keretében. A Helix-féle Icon albumon rajta van minden nagy slágerünk, plusz két újabb dal, az 'Even Jesus (Wasn't Loved In His Home Town)' és a 'Gene Simmons Says (Rock Is Dead)'. A CD $15-ba kerül; míg az LP-változatért $25-t kérnek (plusz szállítási költség). A megjelenés: július 10. - addig itt adhatjátok le a rendeléseket".

Az 1974-ben alakult Helix összesen 13 stúdióalbumot, 3 koncertlemezt, 2 EP-t, valamint számos válogatást és single-t tudhat maga mögött. A veterán zenekar 2014 májusában jelentette meg legutóbbi stúdiólemezét, 'Bastard of the Blues' címmel (erről bővebben itt írtunk).


Új válogatás-lemezt ad ki a HELIX
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás