Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent az új GRAVE DIGGER album, a 'The Living Dead' - itt az új videoklip!


2018-09-14

A Chris Boltendahl énekes vezette veterán német metalbanda új, 'The Living Dead' című nagylemezét a Napalm Records adja ki szeptember 14-én.

1980-as megalakulása óta a Grave Digger a német heavy metal-színtér egyik zászlóvivőjének számít. Sajátosra formált "Teutonic" metalzenéjük olyan klasszikus albumokon teljesedett ki, mint a 'Heavy Metal Breakdown', a 'Witch Hunter' és a 'Tunes of War'. 2018-ban a banda visszatér, hogy egy újabb arcpirító, ütős himnusz-kollekciót dobjon piacra, és mutasson be Európa színpadain.

A 'The Living Dead' borítója és dallistája így néz ki:

01. Fear Of The Living Dead
02. Blade Of The Immortal
03. When Death Passes By
04. Shadow Of The Warrior
05. The Power Of Metal
06. Hymn Of The Damned
07. What War Left Behind
08. Fist In Your Face
09. Insane Pain
10. Zombie Dance
11. Glory Or Grave (bónusz track)

A 'The Living Dead' album első nyilvános dala a 'Fear Of The Living Dead', ami lentebb elérhető szöveges klip formájában. Chris Boltendahl így szólt: "Itt van! A Grave Digger új szöveges videója. Alapvetően annyira nem rajongunk a szöveges klipekért, de ennek a dalnak a hangulata megkövetelte ezt; lévén egy ijesztő, furcsa és egyben súlyos atmoszférájú nótáról van szó. Egyébként ez az első szám, amit megírtunk az új albumra. Benne van minden tipikus Grave Digger védjegy; sőt, még annál is több: gyors, epikus és frissen, üdén hat. Élvezzétek a dalt, és óvakodjatok az élőholtaktól!".

Újonnan megjelent a 'Zombie Dance' című szám hivatalos klipje is. Ezt a dalt a német Russkaja zenekarral közösen rögzítette a banda. Boltendahl elmondta: "Polka és metal - ugye, hogy passzol? A 'Zombie Dance' dallal megnyitjuk a pokol kapuit minden igaz metalista és Grave Digger-fan előtt. Hogy őszinték legyünk, a metal és a polka közötti szimbiózis egyszerűen tökéletes! Táncra és fejrázásra invitálunk mindenkit! BULIT akartatok? Most megkapjátok!!! A 'Zombie Dance' és annak videoklipje egy kiváló nyár végi sláger".

A megjelenés napján közzétették a 'The Power Of Metal' című szám szöveges videóját is:

A Grave Digger 2019 legelején bonyolítja le a lemezbemutató európai körutat, Tour Of The Living Dead címen. A turné január 11-én indul Hannoverben és február 9-én ér véget Tel Avivban. A beosztás itt érhető el.

A Grave Digger jelenlegi felállása így néz ki:

Chris Boltendahl - ének
Axel Ritt - gitár
Jens Becker - basszusgitár
Stefan Arnold - dobok
Marcus Kniep - billentyűk

A Grave Digger - 'Healed By Metal' címmel - 2017 januárjában adott ki legutóbb albumot, szintén a Napalm Records jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


Megjelent az új GRAVE DIGGER album, a 'The Living Dead' - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás