Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

17 év után tért vissza Japánba a SEPULTURA (videó-összefoglaló)


2018-06-06

A brazil metal-veteránok május 23-án adtak koncertet Tokióban. 17 év után ez volt az első alkalom, hogy a banda Japánban lépett fel. Íme a visszatérés hivatalos összefoglalója:

Miután 2017-ben a Sepultura lebonyolított egy sikeres európai turnét a Kreator társaságában, a legendás brazilok idén visszatértek, egy még erőteljesebb, intenzívebb turné-szettel. A 2018-as körúton a német tech-death mesterek, az Obscura, valamint az amerikai death-black veterán Goatwhore együttes és New Jersey elsőszámú deathcore formációja, a Fit For An Autopsy kísérte a főbandát. A turné 2018. február 25-én elérkezett a budapesti Barba Negra klubba is.

Ezt követően a banda Ausztráliában és Új-Zélandon, majd Japánban turnézott. A Machine Messiah körút augusztusban folytatódik, európai fesztiválok színpadain. A beosztás itt érhető el.

A Sepultura legutóbbi, 'Machine Messiah' című albuma 2017. január 13-án jelent meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából. A lemezről bővebben itt írtunk.


17 év után tért vissza Japánba a SEPULTURA (videó-összefoglaló)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás