Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Európai és észak-amerikai turnét jelentett be az AS I LAY DYING


2018-07-31

A San Diego-i metal csapat néhány hete visszatért, miután a frontember, Tim Lambesis letöltötte börtönbüntetését.

Az As I Lay Dying június elején lepte meg a közönséget egy vadonatúj dallal. A bandának ez az első felvétele 2012 óta (akkor jelent meg utolsó albumuk, az 'Awakened'). A 'My Own Grave' elérhető digitális single, valamint hivatalos videoklip formájában. Íme a premier:

Az énekest 2017 elején engedték szabadon, miután eredeti, 6 éves büntetésének kevesebb mint felét letöltötte. Lambesis-t 2014 májusában ítélték el a San Diego-i FellebBviteli Bíróságon, miután kiderült, hogy bérgyilkost fogadott fel felesége, Meggan Murphy Lambesis meggyilkolására (a történetről bővebben itt írtunk).

Lambesis 2017-ben egy hosszas közleményben kért bocsánatot mindenkitől. Ennek egy részlete így hangzik: "Szavakkal ki sem lehet fejezni, mennyire sajnálom mindazt a fájdalmat, amit az embereknek okoztam. Nincs mentség arra, amit tettem; jómagam - mint ahogy ti is - mély megvetéssel tekintek vissza arra a személyre, akivé váltam".

Miután Lambesis börtönbe vonult, az As I Lay Dying többi tagja - Jordan Mancino dobos, Nick Hipa és Phil Sgrosso gitárosok, valamint Josh Gilbert basszer - új bandát alapított, Wovenwar néven. A Shane Blay énekessel (aki korábban az Oh, Sleeper zenekar szólógitárosa volt) kiegészült Wovenwar mindeddig két nagylemezt adott ki, de az elmúlt egy évben inaktív volt a banda.

Az újjáalakult As I Lay Dying néhány hete kiadott egy 30 perces videót, amiben a tagok kollektíve nyilatkoznak a reunion kapcsán. Lentebb megtekinthető ez a beszélgetés, valamint a banda 5 éven belüli első koncertjének felvétele és hivatalos összefoglalója (a San Diego-beli Soma klubban léptek fel):

 

Az As I Lay Dying most egy teljes észak-amerikai és európai turnét is bejelentett: 2018 novemberében és decemberében a klasszikus felállás indul USA-bel, majd nyugat-európai körútra, aminek dátumai és állomásai itt érhetők el.


Európai és észak-amerikai turnét jelentett be az AS I LAY DYING
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás