Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Napalm Records-szal kötött lemezszerződést a MUSHROOMHEAD


2019-04-04

A veterán Ohio-i indusztális metalbanda az osztrák székhelyű Napalm Records-szal kötött lemezszerződést.

A Mushroomhead-et a világ egyik legizgalmasabb, legkalandosabb és legegyedibb metalbandájaként tartják számon. A színpadias megjelenésükről és ijesztő maszkjaikról ismert, innovatív banda azúj talajt formált a rock-világban; lévén számos későbbi zenekarra voltak nagy hatással, mind zenei, mind szélesebb körű művészi tekintetben. A '90-e évek elején alakult clevelandi csapat a metal, a rock, valamint az indusztriális / atmoszférikus zene elegyével csábította egy rajongók tízezreit világszerte.

A zenekar most új kiadót talált, a Napalm Records személyében. Ennek kapcsán a dobos Skinny az alábbi közleményt adta: "Hálásak vagyunk a lehetőségéért, hogy a Napalm-család tagjai lehetünk! Mindez a kollaboráció nem valósulhatott volna meg a Ti támogatásotok nélkül, amit az elmúlt 25 évben kaptunk tőletek. Ez alatt minden bandatagot, turné-stáb tagot, kiadó-munkatársat, családtagot, barátot és rajongót értünk... Köszi mindannyiótoknak!".

A banda hamarosan bejelenti következő stúdiólemezét, ami a 2014-es 'The Righteous and the Butterfly' folytatása lesz...

A Mushroomhead aktuális koncert-kiadványát a Megaforce Records dobta piacra, 2018. augusztus 17-én. A 'Volume III' című DVD-re több mint 90 percnyi új anyag került fel - köztük videoklipek, backstage-felvételek, mindeddig nyilvánosságra nem hozott videók és fotók. A teljes tartalmat átnézni, és a rendelést leadni az Amazon-on lehet.

A 'Volume III' a Mushroomhead első kiadványa a 2014-es 'The Righteous and the Butterfly' stúdióalbum óta (ez volt a banda eddigi legsikeresebb lemeze: a 200-as Billboard 20. helyén debütált, illetve első lett a "Hard Rock Chart"-on).

A 'Volume III' első hivatalos ízelítője, a 'We Are The Truth' című szám új változatának "Evil Dead-stílusú" videoklipje alább tekinthető meg. E dal eredeti változata a 2014-es stúdiólemezen szerepel, Jackie LaPonza (UnSaid Fate, stb.) énekesnő közreműködésében.

A Mushroomhead következő turnéját július folyamán rendezi meg Nagy-Britanniában, a finn Waltari zenekar társaságában.


A Napalm Records-szal kötött lemezszerződést a MUSHROOMHEAD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás