Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MUSHROOMHEAD - augusztusban jelenik meg a 'Volume III' DVD, amiről itt a legújabb videoklip!


2018-07-31

A veterán Ohio-i indusztális metalbanda új koncert-kiadványát a Megaforce Records dobja piacra, 2018. augusztus 17-én.

A 'Volume III' című DVD-re több mint 90 percnyi új anyag került fel - köztük videoklipek, backstage-felvételek, mindeddig nyilvánosságra nem hozott videók és fotók. A teljes tartalmat átnézni, és a rendelést leadni az Amazon-on lehet.

A 'Volume III' a Mushroomhead első kiadványa a 2014-es 'The Righteous and the Butterfly' stúdióalbum óta (ez volt a banda eddigi legsikeresebb lemeze: a 200-as Billboard 20. helyén debütált, illetve első lett a "Hard Rock Chart"-on).

A 'Volume III' első hivatalos ízelítője, a 'We Are The Truth' című szám új változatának "Evil Dead-stílusú" videoklipje alább tekinthető meg. E dal eredeti változata a 2014-es stúdiólemezen szerepel, Jackie LaPonza (UnSaid Fate, stb.) énekesnő közreműködésében.

A DVD megjelenésének apropójából a banda egy exkluzív, egészestés vetítést rendez a clevelandi Cedar Lee Filmszínházban, augusztus 15-én, este 10 órától. Egy nappal később DVD-dedikálást is rendeznek, az Ohio- Parma Heights-ben, az Exchange klubban, este 7-től 10-ig. Minderről bővebb infókat itt lehet találni.

A Mushroomhead ezt követően részt vesz a nyári The Summer Of Screams turnén, melyen a Powerman 5000, a The Browning, a Psychostick, a Kissing Candice, a Unsaid Fate, a Voodoo Terror Tribe és az Earth Caller lesz az előzenekar. A 25 állomásos, észak-amerikai körút augusztus 17.-től szeptember 15.-ig tart.


MUSHROOMHEAD - augusztusban jelenik meg a 'Volume III' DVD, amiről itt a legújabb videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás