Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'A Wonderful Life' címmel jelent meg a MUSHROOMHEAD új albuma


2020-06-24

A veterán Ohio-i indusztriális metalbanda tavaly az osztrák székhelyű Napalm Records-szal kötött lemezszerződést. Most kiadták új stúdióalbumukat.

A Mushroomhead-et a világ egyik legizgalmasabb, legkalandosabb és legegyedibb metalbandájaként tartják számon. A színpadias megjelenésükről és ijesztő maszkjaikról ismert, innovatív banda azúj talajt formált a rock-világban; lévén számos későbbi zenekarra voltak nagy hatással, mind zenei, mind szélesebb körű művészi tekintetben. A '90-e évek elején alakult clevelandi csapat a metal, a rock, valamint az indusztriális / atmoszférikus zene elegyével csábította egy rajongók tízezreit világszerte.

A zenekar 2019-ben új kiadót talált, a Napalm Records személyében. Ennek kapcsán a dobos Skinny az alábbi közleményt adta: "Hálásak vagyunk a lehetőségéért, hogy a Napalm-család tagjai lehetünk! Mindez a kollaboráció nem valósulhatott volna meg a Ti támogatásotok nélkül, amit az elmúlt 25 évben kaptunk tőletek. Ez alatt minden bandatagot, turné-stáb tagot, kiadó-munkatársat, családtagot, barátot és rajongót értünk... Köszi mindannyiótoknak!".

A banda nemrég bejelentette következő stúdiólemezét, ami a 2014-es 'The Righteous and the Butterfly' folytatása. Az új album 2020. június 19-én jelent meg, 'A Wonderful Life' címmel.

Az 'A Wonderful Life' album 70 percnél is hosszabb játékidővel bír - a 4 bónusz dallal kibővítve összesen 17  vadonatúj kompozíciót kapnak kézhez a rajongók! Az új album producere természetesen ezúttal is banda a Mushroomhead mestere / dobosa, Skinny volt; a végleges keverést pedig a tehetséges Matt Wallace (Faith No More, 3 Doors Down) végezte el (akinek a nevéhez többek közt a Mushroomhead klasszikussá vált, 'XIII' című albuma fűződik).

Az 'A Wonderful Life' egy baljós hangvételű bevezetővel ('A Requiem For Tomorrow') indul, amit egy vérbeli indusztriális, szintetizátor-központú groove metal-himnusz követ. Ezután olyan tételek jönnek sorba a lemezen, mint az ütős 'Seen It All', a politikai témájú 'The Heresy' és 'Carry On' (melyekben megmutatkozik a banda új énekesnője, Ms. Jackie könyörtelen hangja, ami tökéletesen passzol a visszatérő vokalista, J Mann egyedi megszólalásához), vagy a klasszikus Mushroomhead-hangzású 'What A Shame', 'I Am The One' és 'Madness Within'.

Az új album megjelent digipak CD-n, dupla LP-n, digitálisan és különféle szettek / merchandise-termékek formájában. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01.
A Requiem For Tomorrow
02. Madness Within
03. Seen It All
04. The Heresy
05. What A Shame
06. Pulse
07. Carry On
08. The Time Has Come
09. 11th Hour
10. I Am The One
11. The Flood
12. Where The End Begins
13. Confutatis
14. To The Front (bónusz track)
15. Sound Of Destruction (bónusz track)
16. Another Ghost (bónusz track)
17. Lacrimosa (bónusz track)

Az első új single-dal, a 'Seen It All' hivatalos videoklipje - amit maga a banda dobosa, Skinny rendezett - lentebb elérhető. Az "arénákra tervezett" 'Seen It All' himnusz "remekül prezentálja, milyen magabiztosan tér vissza új felállásával a Mushroomhead". Ez az új felállás a következőképpen néz ki:

Mr. Rauckhorst - ének
J Mann - ének
Ms. Jackie - ének
Dr. F - billentyűk, basszusgitár
Tankx - gitár
Stitch - billentyűk, samplerek
Diablo - dobok, ütős hangszerek
Skinny - dobok, ütős hangszerek

Így készült az új videoklip:

A második single-dal, a 'The Heresy' itt hallgatható és tekinthető meg hivatalos videoklip formájában. A "hátborzongatóan dinamikus" 'The Heresy' egy dallamos és kísérteties hangvételű nóta, amihez egy újabb "kiváló minőségű, kinematikus videoklipet" forgatott a banda, aminek révén egy "poszt-apokaliptikus bunkerbe" nyerhetünk betekintést!

Az album exkluzív, bakelites változatának "kicsomagoló" videója itt látható:

A Mushroomhead aktuális koncert-kiadványát a Megaforce Records dobta piacra, 2018. augusztus 17-én. A 'Volume III' című DVD-re több mint 90 percnyi új anyag került fel - köztük videoklipek, backstage-felvételek, mindeddig nyilvánosságra nem hozott videók és fotók. A teljes tartalmat átnézni, és a rendelést leadni az Amazon-on lehet.

A 'Volume III' a Mushroomhead első kiadványa volt a 2014-es 'The Righteous and the Butterfly' stúdióalbum óta (ez volt a banda eddigi legsikeresebb lemeze: a 200-as Billboard 20. helyén debütált, illetve első lett a "Hard Rock Chart"-on).

A 'Volume III' első hivatalos ízelítője, a 'We Are The Truth' című szám új változatának "Evil Dead-stílusú" videoklipje alább tekinthető meg. E dal eredeti változata a 2014-es stúdiólemezen szerepel, Jackie LaPonza (UnSaid Fate, stb.) énekesnő közreműködésében.


'A Wonderful Life' címmel jelent meg a MUSHROOMHEAD új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás