Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'The Sanguinary Impetus' címmel jelenik meg a DEFEATED SANITY új albuma; itt a második új dal, az 'Imposed Corporeal Inhabitation'!


2020-05-29

A veterán német technikás death metal banda július 24-én jelenteti meg új stúdiólemezét, amihez itt az újabb ízelítő!

"A 'The Sanguinary Impetus' a Defeated Sanity jellegzetes brutál-tech elegyének legkiemelkedőbb fénypontja, melyet az extrém metal műfaj párhuzamoktól mentes világának egére sugároznak. A banda új albuma garantáltan előkelő helyen végez majd több neves szaklap és kritikus év végi toplistáján, köszönhetően a dalok beteges riff-őrületének, kalapács-szerű ütemeinek és magas színvonalú technikás megoldásainak, melyek összessége sajátos szónikus erőszakot szabadít a hallgatók elméjére."

A 'The Sanguinary Impetus' albumot Lille Gruber dobos-gitáros, Jacob Schmidt basszusgitáros és Josh Welshman énekes rögzítette. A dobok és a basszus-témák a los angelesi Heaven and Heller Stúdióban, a gitárok a berlini Daily Hero Stúdióban, a vokálok pedig a new yorki Thousand Caves Stúdióban kerültek rögzítésre. A keverést és a masztert szintén New York-ban végezte el, Colin Marston (aki vendég-gitárosként is besegített a munkálatokba). A lemezborító Jon Zig műve.

A banda közleménye így szól: "A 'The Sanguinary Impetus' formájában megalkottuk valahavolt legkomplexebb albumunkat. Lévén stílusilag és zeneileg eléggé eltávolodunk eredeti mivoltunktól a 'Disposal of the Dead / Dharmata' albumon, erős késztetést éreztünk arra, hogy ott folytassuk munkákat, ahol a 'Passages Into Deformity' abbamaradt, és tovább fejlesszük a védjegyes DS-hangzást".

A tracklista:
01. Phytodigestion
02. Imposed Corporeal Inhabitation
03. Conceived Through Savagery
04. Entity Dissolving Entity
05. Insecta Incendium
06. Arboreously Transfixed
07. Propelled Into Sacrilege
08. Drivelling Putrefaction
09. Dislimbing The Ostracized

Az első ízelítő, a 'Propelled Into Sacrilege' című szám lentebb meghallgatható; alább pedig elérhető a második single, az 'Imposed Corporeal Inhabitation' hivatalos karantén-videoklipje.

A Defeated Sanity előző nagylemeze, a 'Disposal of the Dead / Dharmata' 2016 nyarán jelent meg, két EP-lemez összevonásával.


'The Sanguinary Impetus' címmel jelenik meg a DEFEATED SANITY új albuma; itt a második új dal, az 'Imposed Corporeal Inhabitation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás