Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

THERAPY? - itt az új dal, a 'Wreck It Like Beckett' szöveges videója!


2018-09-11

Az észak-ír rockbanda szeptember 21-én adja ki 15. stúdiólemezét. A 'Cleave' a Marshall Records jóvoltából kerül forgalomba, CD-n, LP-n és digitális változatban.

A 2015-ös 'Disquiet' album folytatásaként megjelenő 'Cleave' egy "összpontosított, durván intelligens, szenvedélyes és bátorító hangvételű dal-kollekció". Kezdve a 'Wreck It Like Beckett' című szám kísérteties megszólalásával, át az első single, a 'Callow' függőséget okozó hangzásán, egészen a felkavaró 'I Stand Alone' dalig és a zord szépséget árasztó 'No Sunshine' című számig, a 'Cleave' tíz dala egy "helyéről elmozdult, hazug és elvtelen mesterek által irányított világ" képét festi a hallgató elé.

Andy Cairns frontember így nyilatkozott: "Tisztában vagyok azzal, hogy minket nehéz eladni, mivel mi egy szűk piaci keresletet kielégítő termék vagyunk, és nem lételemünk az alkalmazkodás... viszont a Thrapy? mindig is olyan banda volt, amit ha felfedeznek az emberek, elkezdik egyre mélyebben és mélyebben befogadni a szívükbe. Persze sosem tartoztunk semmilyen trendhez; így nem is dobtak félre minket, amikor változott a divat. Számomra a 'Cleave' a Therapy? legösszpontosítottabb lemeze. Egy kicsit kísérleteztünk is, de érezhetően egy egységes, határozott és éhes banda köszön vissza a dalokról. Olyan időket élünk, amikor konfliktus ural mindent. Elég csak körülnézni, mi történik az Egyesült Államokban, mi lett Nagy-Britanniában a Brexitből, mi folyik Dél- és Észak-Korea / Palesztina és Izrael között... nem lehet nem észrevenni a nyugtalanságot és a zajongást. Néhány ezek közül a konfliktusok közül pedig azóta zajlik, amióta az eszemet tudom; de amikor írtuk az új albumot, mindegyik a csúcsán volt... A 'Cleave' tehét a mi válaszunk a körülöttünk folyó viszályokra".

Az új lemez producere Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro, Feeder) volt - vele dolgozott a banda a klasszikus 'Troublegum' (1994), a 'Semi-Detached' (1998) és a 'High Anxiety' (2003) albumokon is; így a végeredmény egy kétségkívül jellegzetes, de ugyanakkor minden eddiginél provokatívabb, nagy hatással bíró anyag lett, ami ismét bebizonyítja, hogy a Therapy? továbbra is Nagy-Britannia egyik legleleményesebb, legbátrabb és legegyedibb zenekara, immáron 29 éve.

Íme a 'Cleave' első single-dala, a 'Callow', amit külön digitális kislemez formájában is meg lehet vásárolni (a klipet a Sitcom Soldiers stábja rendezte):

A következő single-t szeptember elején osztották meg. A 'Wreck It Like Beckett' alább elérhető szöveges videó formájában:

A Therapy? november folyamán lebonyolít egy brit turnét, az új lemez promóciója keretében:


THERAPY? - itt az új dal, a 'Wreck It Like Beckett' szöveges videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás