Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SOULFLY - teljes felvétel a With Full Force fesztiválról


2018-06-20

Max Cavalera és bandája június 16-án lépett fel a Gräfenhainichen-ben megrendezett With Full Force fesztiválon. A buli teljes, professzionális felvétele itt megtekinthető:

A Soulfly következő, egyelőre cím nélküli albumát Josh Wilbur producerrel rögzíti. Wilbur korábban együtt dolgozott Max Cavalera másik bandájával, a Killer Be Killed-del, valamint a Lamb Of God-dal és a Gojirával is.

A Backstage Axxess magazinnak adott interjújában Cavalera elmondta: "Jelenleg is dalszerzéssel vagyok elfoglalva. Éppen a riffeket és a további ötleteket gyűjtöm össze. Nagyon izgatott vagyok, mivel szerintem ez az album egyfajta visszatérés lesz bandánk korábbi, "törzsi" hangzásához - ilyesmivel pedig a 'Prophecy' album óta nem próbálkoztunk. Szóval elég fasza lesz az új anyag! Ettől függetlenül egyébként - más tekintetben - az 'Archangel' folytatására kell számítani. Meg persze némi 'Psychosis'-beütés is érezhető lesz az új dalokon, lévén a 'Psychosis' egy remek album; így kétségkívül továbbvisszük azt a vonalat is. Röviden szólva: egy nagyon fasza lemezre számíthattok".

Egy másik interjúban (No Limits Music Show) a frontember így nyilatkozott a következő Soulfly lemez kapcsán: "Visszatér a tribal-hangzás - eléggé spirituális lesz az új lemez. És persze van benne némi koncepció is. Sokat azonban most még nem mondhatok - legyen azért meglepetés is. Egyébként koncepcionális albumot szerintem a 'Roots' óta nem csináltam; szóval a következő Soulfly albumot is egyfajta 'Roots'-folytatásként kell elképzelni".

A Soulfly várhatóan 2018 őszén jelenteti meg az új nagylemezt; ezt megelőzően azonban lebonyolítanak néhány észak-amerikai és európai koncertet. Az akutális beosztás itt érhető el.

Január elején közzétették az új lemez első, kezdetleges előzetesét:

Hamarosan jönnek a friss hírek az új album kapcsán...

Max és bandája, a Soulfly Matt Hyde producerrel vette fel legutóbbi, tizedik nagylemezét. Az 'Archangel' 2015. augusztus 14-én jelent meg, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


SOULFLY - teljes felvétel a With Full Force fesztiválról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás