Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VOYAGER - új albummal készült az ausztrál prog-metal banda; itt az 'Entropy' dal videoklipje, amiben a Leprous frontembere vendégszerepel!


2019-10-13

A pop-dallamokat progresszív metal zenével ötvöző, ausztrál Voyager zenekar a Season Of Mist jóvoltából fogja kiadni következő nagylemezét, 2019 novemberében.

Hat kiadott nagylemezzel, valamint számos észak-amerikai, európai és ázsiai (többek közt Devin Townsend, a Children Of Bodom, az Opeth, a Between The Buried & Me, a Soilwork, a Nightwish és az Epica társaságában) turnéval a háta mögött, az óceániai kvintett nemzetközi szinten is ismertté vált, köszönhetően felejthetetlen dallamaiknak, erőteljes riffjeiknek és kemény groove-jaiknak. A csapat 2011-es, 'The Meaning of I' című ópusza világszerte hatalmas sikereknek örvendett - az albumot többek közt a német Metal Hammer és a brit Prog magazin is besorolta az év 10 legjobb lemezének listájába. Daniel Estrin énekes-billentyűs hangját és karakterét a Deftones frontembere, Chino Moreno például egyenesen a Duran Duran-os Simon LeBon-éhoz hasonlította. A csapat legutóbbi, hatodik nagylemeze 'Ghost Mile' címmel jelent meg, 2017 tavaszán.

A banda most lemezszerződést kötött a Season Of Mist kiadóval, és bejelentette, hogy 2019. november elsején kiadják hetedik teljes értékű stúdióalbumukat, ami a 'Colours in the Sun' címet kapta. [A cég egyúttal újra piacra dobta a összes eddigi Voyager-kiadványt - a rendelésről bővebb infók itt olvashatók.]

Danny Estrin énekes a következőképpen kommentálta az új albumot: "A 'Colours in the Sun' az eddigi legkiválóbban kivitelezett, leginkább transzcendens és legerősebb hangzású Voyager album. Kicsit persze popos is, de ugyanakkor vannak rajta erős és nyers riffek is. Ez a dal-kollekció a valódi reflekciója a Voyager-nek; vagyis öt személynek, akik különféle zenei gyökerekkel rendelkeznek, és az ausztrál nap alatt igyekeznek egyedi hangzást előállítani".

A tracklista:
01. Colours
02. Severomance
03. Brightstar
04. Saccharine Dream
05. Entropy
06. Reconnected
07. Now Or Never
08. Sign Of The Times
09. Water Over The Bridge
10. Runaway

Elsőként a 'Colours' című számot mutatták be az új albumról. A videoklip kapcsán Estrin elmondta: "Videoklipjeinkben továbbra is az ausztrál tájképek gyönyörűségét mutatjuk be a nézőknek és hallgatóknak. Ez a kisfilm az epikus ‘Brightstar’ videó folytatása, de ezúttal még jobban belemerültünk a városi látképek színeibe. Ennek megfelelően ez egy sötét, de egyben felemelő hangulat, szintetizátor-központú nóta, amit Steve Winwood inspirált. A ‘Colours’ azt a tényt demonstrálja, hogy mindannyian a Nap egy-egy színe vagyunk".

Újabban megjelent a 'Water Over The Bridge' című szám playthrough-videója - lentebb ez is elérhető.

A harmadik előzetes az 'Entropy' című szám hivatalos videója, amiben nem más, mint a Leprous frontembere, Einar Solberg vendégeskedik (az Entropy és a Leprous több alkalommal is együtt turnézott Európában és Ausztráliában - innen az ismeretség).

Az album előrendelési infói itt érhetők el.


VOYAGER - új albummal készült az ausztrál prog-metal banda; itt az 'Entropy' dal videoklipje, amiben a Leprous frontembere vendégszerepel!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás