Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VOYAGER - új kiadónál az ausztrál prog-metal banda


2018-06-26

A pop-dallamokat progresszív metal zenével ötvöző, ausztrál Voyager zenekar a Season Of Mist jóvoltából fogja kiadni következő nagylemezét, 2019 folyamán.

Hat kiadott nagylemezzel, valamint számos észak-amerikai, európai és ázsiai (többek közt Devin Townsend, a Children Of Bodom, az Opeth, a Between The Buried & Me, a Soilwork, a Nightwish és az Epica társaságában) turnéval a háta mögött, az óceániai kvintett nemzetközi szinten is ismertté vált, köszönhetően felejthetetlen dallamaiknak, erőteljes riffjeiknek és kemény groove-jaiknak. A csapat 2011-es, 'The Meaning of I' című ópusza világszerte hatalmas sikereknek örvendett - az albumot többek közt a német Metal Hammer és a brit Prog magazin is besorolta az év 10 legjobb lemezének listájába. Daniel Estrin énekes-billentyűs hangját és karakterét a Deftones frontembere, Chino Moreno például egyenesen a Duran Duran-os Simon LeBon-éhoz hasonlította. A csapat legutóbbi, hatodik nagylemeze 'Ghost Mile' címmel jelent meg, 2017 tavaszán.

A banda most lemezszerződést kötött a Season Of Mist kiadóval, és bejelentette, hogy 2019 elején kiadják hetedik teljes értékű stúdióalbumukat. A cég egyúttal újra piacra dobja a összes eddigi Voyager-kiadványt. A reissue-sorozat a banda negyedik és ötödik nagylemezével ('The Meaning of I', 'V') vette kezdetét, június 22-én (a rendelésről bővebb infók itt olvashatók).

A Voyager idén headlinerként lép fel a szeptemberi Progpower USA XIX fesztiválon, ami Észak-Amerika egyik legismertebb, legnevesebb rendezvénye ebben a műfajban. A banda még ebben az évben bejárja Nagy-Britanniát, Japánt és Mexikót is. A teljes beosztás itt érhető el.


VOYAGER - új kiadónál az ausztrál prog-metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás