Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új albumán dolgozik az EXTREMA új felállása (videó)


2019-02-13

A veterán olasz metalbanda nemrégiben Tiziano "Titian" Spigno személyében találta meg új frontemberét. Hamarosan elkészül az új album is.

A banda 2017 nyarán mutatta be új énekesét (erről bővebben itt írtunk). Az új felállás most fejezte be hetedik albuma stúdió-munálatait. A 2013-as 'The Seed of Foolishness' folytatása várhatóan még ebben az évben megjelenik, a Rockshots Records jóvoltából.

Az Extrema alapítója / gitárosa / producere, Tommy Massara az alábbi hírekkel szolgált: "Épp most fejeztük be 7. stúdióalbumunk munkálatait - jelenleg a keverés zajlik. Ennek érdekében ezúttal is Gabry Ravaglia segítségét kértük; lévén ő már tíz éve készségesen kisegít minket, mint a banda ötödik, titkos tagja. A produceri feladatokat is vele közösen láttam el; lévén az album rögzítése az ő stúdiójában, az Alfonsine-beli Fear Stúdióban zajlottak. Zenei tekintetben semmi másra, csakis 100% metalra! Már a lemezcím többet mond ezer szónál: 'Headbanging Forever'".

A hírek szerint a 'Headbanging Forever' egy "erőszakos, lényegretörő, lebilincselő anyag, ami egyben változatos és kísérletezős, de ugyanakkor bátor és kemény is".

Hamarosan jönnek a részletek az új album kapcsán... Alább megtekinthető az első stúdiós felvétel:

A csapat 2013. május 21-én adta ki legutóbbi teljes értékű albumát, a Scarlet Records jóvoltából. A 'The Seed of Foolishness' albummal az Extrema visszatért eredeti thrash-gyökereihez, melyet 10 erőteljes új dallal igazolnak. Hiteles kritikák szerint, ez a banda eddigi legjobb albuma (a lemezről bővebben itt írtunk). 2016-ban a csapat kiadott egy 'The Old School' című EP-t, amin még GL Perotti énekel (aki egyébként 1989 óta volt tagja a bandának).


Új albumán dolgozik az EXTREMA új felállása (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás