Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

EXTREMA - itt a 'Headbanging Forever' album címadó dalának hivatalos klipje!


2019-09-09

A veterán olasz metalbanda nemrégiben Tiziano "Titian" Spigno személyében találta meg új frontemberét. Nemrég megjelent az új album is.

A banda 2017 nyarán mutatta be új énekesét (erről bővebben itt írtunk). Az új felállás idén tavasszal fejezte be hetedik albuma stúdió-munkálatait. A 2013-as 'The Seed of Foolishness' folytatása 'Headbanging Forever' címmel jelent meg 2019. május 10-én, a Rockshots Records jóvoltából.

Az Extrema alapítója / gitárosa / producere, Tommy Massara ekkor az alábbi hírekkel szolgált: "Épp most fejeztük be 7. stúdióalbumunk munkálatait - jelenleg a keverés zajlik. Ennek érdekében ezúttal is Gabry Ravaglia segítségét kértük; lévén ő már tíz éve készségesen kisegít minket, mint a banda ötödik, titkos tagja. A produceri feladatokat is vele közösen láttam el; lévén az album rögzítése az ő stúdiójában, az Alfonsine-beli Fear Stúdióban zajlottak. Zenei tekintetben semmi másra, csakis 100% metalra! Már a lemezcím többet mond ezer szónál: 'Headbanging Forever'".

A hírek szerint a 'Headbanging Forever' egy "erőszakos, lényegretörő, lebilincselő anyag, ami egyben változatos és kísérletezős, de ugyanakkor bátor és kemény is". A lemez alább látható borítóját a neves brazil művész, Gustavo Sazes tervezte. A hanganyag keverését Gabriele Ravaglia és Maxx Canali látta el, a Fear Stúdió falai között; a maszterizálás pedig Alberto Cutolo és a milánói Massive Arts Stúdió nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. The Call
02. Borders Of Fire
03. For The Loved And The Lost
04. Heavens Blind
05. Pitch Black Eyes
06. Headbanging Forever
07. Believer
08. Invisible
09. Paralyzed
10. The Showdown

A 'For The Loved And The Lost' és a 'Pitch Black Eyes' című dal alább meghallgatható, ízelítőképpen az album rendeléséhez:

Újabban megjelent a 'For The Loved And The Lost' dal és a címadó szám hivatalos klipje is:

Alább megtekinthető az első két album-előzetes és az első stúdiós felvétel:

A csapat 2013. május 21-én adta ki legutóbbi teljes értékű albumát, a Scarlet Records jóvoltából. A 'The Seed of Foolishness' albummal az Extrema visszatért eredeti thrash-gyökereihez, melyet 10 erőteljes új dallal igazolnak. Hiteles kritikák szerint, ez a banda eddigi legjobb albuma (a lemezről bővebben itt írtunk). 2016-ban a csapat kiadott egy 'The Old School' című EP-t, amin még GL Perotti énekel (aki egyébként 1989 óta volt tagja a bandának).


EXTREMA - itt a 'Headbanging Forever' album címadó dalának hivatalos klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás