Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Feloszlik a DIABLO BLVD zenekar


2018-06-28

A belga groove-rockerek négy kiadott stúdióalbum, több sikeres turné és fesztivál-fellépés után bejelentették feloszlásukat.

A Diablo Blvd karrierjét számos jeles esemény övezte - Európát több alkalommal is körbeturnézták; többek közt olyan neves előadókkal állhattak egy színpadon, mint a Machine Head, az Epica és a Life Of Agony. Most azonban sajnálatos módon elérte a zenekart a vég...

"Kezdenénk a közleményt azzal, hogy bejelentjük első headliner bulinkat, amit a legendás Ancienne Belgique színpadán rendezünk meg - ez 2018. december 10-én lesz esedékes. Valamilyen oknál kifolyólag eddig még sosem játszottunk az AB-ben; így mondanunk sem kell, milyen izgatottak vagyunk, hogy végre bevehetjük Belgium egyik legcsodásabb épületét. Kétség nem fér hozzá, ez egy felejthetetlen éjszaka lesz - főleg úgy, hogy ez lesz a legeslegutolsó koncertünk. Igen, jól olvassátok: a DB feloszlik..." - közölte a zenekar. 

"Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokakat meglepetésként ér. Még nekünk is eléggé valótlan érzés, hogy le kell zárnunk életünk egy fontos fejezetét. Az elmúlt 13 évben sok minden jött és ment, de mi mindig is a magunk útját jártuk. Továbbra sincs semmi negatív érzés; csakis szeretet. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a folyamatos támogatást! Szeretettel meghívunk benneteket az Ancienne Belgique-be, december 10.-re, hogy közösen húzzuk le a függönyt. A jegyértékesítés június 29-én indul, az abconcerts.be oldalon. Természetesen a már leszervezett nyári koncertek nem maradnak el: alig várjuk már, hogy folytathassuk fesztivál-körutunkat, mivel szeretnénk kiélvezni a turnézás minden egyes maradék pillanatát. Valahol még találkozunk! Üdvözlettel: Alex, Andries, Kris, Tim & Jan".

A Diablo Blvd utolsó koncertjeinek beosztása alább olvasható:

Június
30 - Rossum, Hollandia - Rosrock

Július
5 - Ballenstedt, Németország - Rockharz Open Air
21 - Fritzlar, Németország - Rock am Stück

Augusztus
4 - Wacken, Németország - Wacken Open Air
5 - Lokeren, Belgium - Lokerse Feesten
10 - Kortrijk, Belgium - Alcatraz Metal Festival
15 - Hasselt, Belgium - Pukkelpop

December
10 - Brüsszel, Belgium - Ancienne Belgique

A Diablo Blvd utolsó stúdiólemezét - aminek hanganyagát a legendás Jay Ruston keverte véglegesre - a Nuclear Blast adta ki 'Zero Hour' címmel, 2017. szeptember 22-én - erről bővebben itt írtunk.


Feloszlik a DIABLO BLVD zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás