Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

IMPELLITTERI - az Operaház fantomja feldolgozásához készült hivatalos videoklip (premier)


2019-01-17

Chris Impellitteri bandájának legújabb stúdióalbuma 2018. október 12-én látott napvilágot, a Frontiers Music jóvoltából.

Az Impellitteri 11. stúdióalbuma, a 'The Nature of the Beast' a 2015 tavaszán megjelent 'Venom' folytatása.

A gitáros frontember elmondta, hogy a 'The Nature of the Beast' dalai "szintén a 'Venom' stílusában fogantak". "Az Impellitteri célja, hogy művészi tekintetben folyamatosan fejlődjön, de eközben ne vesszen el a banda eredeti identitása... Ennek megfelelően az új album tele van gyors, tempós, shred-szólókkal, magas énekhangokkal és energikus ritmus-szekcióval felszerelt, ütős, erőteljes dalokkal”.

Az Impellitteri zenéjét Chris Impellitteri technikás, de dallamos shred-szólói, Rob Rock elbűvölő és rabul ejtő ének-hangja, John Dette (Testament, Slayer, stb.) brutális dobolása és James Amelio Pulli súlyos basszus-groove-jai alapozzák meg. Az új albumot Los Angeles-ben rögzítették, a legendás producer / hangmérnök, Mike Plotnikoff (Van Halen, Aerosmith, In Flames) közreműködésében. A keverést Greg Reely (Overkill, Fear Factory, Impellitteri), a hangtechnikai tuó-munkákat pedig Jun Murakawa és Sean Shannon végezte el.

Chris így nyilatkozott: "Az új dalokat a heavy metal zene iránt színtiszta szenvedély és örökös szeretet szülte. Érzésem szerint - mint egységes banda - minden egyes albummal előbbre lépünk, erősebbek leszünk. Művészi képességeink tehát a korral fejlődnek; de ugyanakkor mégis napról napra jóval energikusabban, őrületesebben és fiatalosan szól a zenénk. Ez az új gyermek minden tekintetben az előző lemez, a 'Venom' folytatása; vagy ha úgy tetszik, annak a párja. Persze imádom a 'Venom' albumot is, de jelenleg a 'The Nature of the Beast' megszállotja vagyok. Izgatottan várjuk, hogy végre megoszthassuk mindenkivel az új nótákat, és remélem, a rajongók a világ minden táján imádni fogják őket!".

Impellitteri és kompániája tehát továbbra is a magasba emelve hordozza a gitár-központú heavy metal zene fáklyáját. A 'The Nature of the Beast' albumon a banda mindvégig a csúcsformáját hozza - különösen az olyan pillanatokban, mint a power metal-orientált 'Run For Your Life' dal; a Black Sabbath klasszikus 'Symptom Of The Universe'-ének energikus újragondolása; vagy a 'Gates Of Hell' beteges megszólalása; a 'Hypocrisy' addiktív riffje; és a 'Phantom Of The Opera' speed metalos feldolgozása.

A 'The Nature of the Beast' album 2018. október 12-án jelent meg, a Frontiers jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Hypocrisy
02. Masquerade
03. Run For Your Life
04. Phantom Of The Opera (Andrew Lloyd Webber feldolgozás)
05. Gates Of Hell
06. Wonder World
07. Man Of War
08. Symptom Of The Universe (Black Sabbath feldolgozás)
09. Do You Think I’m Mad
10. Fire It Up
11. Kill The Beast
12. Shine On

Az első ízelítő, a 'Run For Your Life' című szám lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, ízelítőképpen a rendeléshez. A lemezre felkerült a 'Symptom Of The Universe' című Black Sabbath-feldolgozás és a 'Phantom Of The Opera' speed metalos átdolgozása is - ezekhez szintén videoklip készült, ami lentebb megtekinthető.

Chris Impellitteri-t a világ egyik legtehetségesebb gitárvirtuózaként tartják számon. Szóló-játékáért az évek során számos magazin (Guitar One, Guitar World) 'Legjobb gitárosának' járó díját elnyerte. A nemzetközi média őt kiáltotta ki először a világ leggyorsabb kezű pengetősének.

Chris és Rob Rock 1987-ben alapította meg az Impelliteri együttest. Még abban az évben megjelent a hatalmas sikereket arató 'Black Album' című EP, amit követően a gitáros azonnal neki is látott első nagylemeze felvételeinek: a 'Stand in Line' '88-ban látott napvilágot. Ezután az Impelliteri összesen kilenc stúdióalbumot adott ki - a legutóbbi, 'Venom' című korong a 2009-es 'Wicked Maiden' régóta várt folytatása volt.


IMPELLITTERI - az Operaház fantomja feldolgozásához készült hivatalos videoklip (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás