Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IMPELLITTERI - bemutatták a 'The Nature of the Beast' album borítóját és dallistáját


2018-07-03

Chris Impellitteri bandájának legújabb stúdióalbuma október 12-én lát napvilágot, a Frontiers Music jóvoltából.

Az Impellitteri 11. stúdióalbuma, a 'The Nature of the Beast' a 2015 tavaszán megjelent 'Venom' folytatása.

A gitáros frontember elmondta, hogy a 'The Nature of the Beast' dalai "szintén a 'Venom' stílusában fogantak". "Az Impellitteri célja, hogy művészi tekintetben folyamatosan fejlődjön, de eközben ne vesszen el a banda eredeti identitása... Ennek megfelelően az új album tele van gyors, tempós, shred-szólókkal, magas énekhangokkal és energikus ritmus-szekcióval felszerelt, ütős, erőteljes dalokkal”.

Az Impellitteri zenéjét Chris Impellitteri technikás, de dallamos shred-szólói, Rob Rock elbűvölő és rabul ejtő ének-hangja, John Dette (Testament, Slayer, stb.) brutális dobolása és James Amelio Pulli súlyos basszus-groove-jai alapozzák meg.

A 'The Nature of the Beast' album 2018. október 12-án jelenik meg, a Frontiers jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Hypocrisy
02. Masquerade
03. Run For Your Life
04. Phantom Of The Opera (Andrew Lloyd Webber feldolgozás)
05. Gates Of Hell
06. Wonder World
07. Man Of War
08. Symptom Of The Universe (Black Sabbath feldolgozás)
09. Do You Think I’m Mad
10. Fire It Up
11. Kill The Beast
12. Shine On

Hamarosan közzéteszik a további részleteket, első ízelítőket...

Chris Impellitteri-t a világ egyik legtehetségesebb gitárvirtuózaként tartják számon. Szóló-játékáért az évek során számos magazin (Guitar One, Guitar World) 'Legjobb gitárosának' járó díját elnyerte. A nemzetközi média őt kiáltotta ki először a világ leggyorsabb kezű pengetősének.

Chris és Rob Rock 1987-ben alapította meg az Impelliteri együttest. Még abban az évben megjelent a hatalmas sikereket arató 'Black Album' című EP, amit követően a gitáros azonnal neki is látott első nagylemeze felvételeinek: a 'Stand in Line' '88-ban látott napvilágot. Ezután az Impelliteri összesen kilenc stúdióalbumot adott ki - a legutóbbi, 'Venom' című korong a 2009-es 'Wicked Maiden' régóta várt folytatása volt.


IMPELLITTERI - bemutatták a 'The Nature of the Beast' album borítóját és dallistáját
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás