Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

10 év után új ASCENSION OF THE WATCHERS albumon dolgozik Burton C. Bell


2018-12-04

Burton C. Bell (Fear Factory) és John Bechel (Ministry, Killing Joke) közös bandája, az Ascension Of The Watchers egy hosszas szünet után tér vissza.

Az Ascension Of The Watchers-t 2002-ben alapította meg Bell és Bechdel. A zenekar koncepcióját az Énok könyve alapozza meg. Bemutatkozó EP-jük, az 'Iconoclast' független gondozásban jelent meg, 2004-ben. Az AOTW zenéjét leginkább úgy lehetne definiálni, mint egy felpörgetett Joy Division vagy Cure, vagyis ambient folkot játszanak, indusztriális és metal-elemekkel vegyítve. Nagysikerű debütáló nagylemezük, a 'Numinosum' 2008-ban látott napvilágot a Ministry-frontember Al Jourgensen 13th Planet kiadója jóvoltából. A megjelenést követően a banda néhány hónapon át Észak-Amerikában turnézott, az újjáalakult Killing Joke előzenekaraként.

10 év után végre elérkezett a várva várt pillanat: visszatér az Ascension Of The Watchers; méghozzá egy vadonatúj, 'Stormcrow' című albummal. Az új lemez a Devfire Entertainment / Cargo Records jóvoltából lát napvilágot, 2019 tavaszán!

Bechdel és Bell mellett jelenleg Edu Mussi (Still Life Decay) és Jayce Lewis indusztriális / elektronikus zenei előadó alkotja az AOTW stúdió-felállását. A kollaboráció Jayce saját, Northstone nevezetű stúdiójában valósul meg, a walesi Bridgend-ben.

Amire a 'Stormcrow' esetében - zenei tekintetben - ezúttal is számítani kell: szónikus textúrák, sötét melódiák és dalszövegi melankólia. A koncepció ezúttal is az Énok könyvének Bukott Angyalai (The Watchers) történetén alapszik.

Burton elmondta, hogy "izgatottan és nagy lelkesedéssel" vágtak bele az új lemez munkálataiba, amihez segítségül hívták a rajongókat is. A stúdiós költségek fedezése érdekében elindított PledgeMusic-kampány révén a fanok egyedi, értékes ajándékokért cserébe támogathatják a bandát.

A 'Stormcrow' első single-dala, a 'Ghost Heart' hamarosan megjelenik hivatalos videoklip formájában, amit a híres brazil filmkészítő, Victor Hugo-Borges rendezett (támogatás esetén már most megtekinthető ez a videó a PledgeMusic oldalon).

Hamarosan jönnek a friss hírek, további részletek...


10 év után új ASCENSION OF THE WATCHERS albumon dolgozik Burton C. Bell
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás