Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SABATON - itt a 'The Last Stand' dal swing-feldolgozása!


2018-07-12

A Sabaton bemutatta aktuális, 2016-os albuma, a 'The Last Stand' címadó dalának swing-feldolgozását, amit a The Bombshell Belles trió ad elő:

Ez pedig az eredeti dal videoklipje:

A Sabaton 2016. augusztus 19-én adta ki 'The Last Stand' című, aktuális nagylemezét (amiről bővebben itt írtunk). Az albumot a banda állandósult partnere, a Hypocrisy és a PAIN frontembere, Peter Tägtgren producelte - a munkálatok az ő nevéhez fűződő The Abyss Stúdióban zajlottak.

A banda 'The Last Stand' turnéja 2018 februárjában folytatódott. A svéd csapat a legendás német thrasher Kreator zenekarral egyesítette erejét, egy közös észak-amerikai körút erejéig. A 24 állomásból álló turné február 8-án indult, az Arizona-beli Phoenix-ben, és megjárta többek közt Los Angeles-t, Philadelphiát és Montrealt is, majd március 10-én ért véget a floridai Tampában.

Íme az észak-amerikai turné utolsó, Atlanta-beli állomásának hivatalos videó-összefoglalója:

Március és április között továbbá Ausztráliában és Japánban turnézott a Sabaton; május 4-én pedig felléptek a mexikói Hell & Heaven fesztiválon. Ezt követően elindult a nyári európai fesztivál-szezon, aminek keretében idén is megrendezik az éves Sabaton Open Air-t (augusztus 15. - 19. / Falun, Svédország). A saját szervezésű fesztiválon színpadra lép többek közt a The Darkness, a Sepultura és a Powerwolf is.

Az aktuális koncertek dátumainak és állomásainak listája itt érhető el.


SABATON - itt a 'The Last Stand' dal swing-feldolgozása!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás