Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Metal Blade-hez igazolt és 2019 nyarán adja ki 'Salve Ignis' című albumát a lengyel HATE zenekar


2018-11-30

A veterán varsói death / black metal banda nemrég lemezszerződést kötött a szintén veterán Metal Blade Records-szal.

A Hate együttest hosszú évek óta Európa egyik legsötétebb metalzenekaraként tartják számon. Mind a rajongók, mind kritikusok nagyra méltatják lemezeiket - ez különösképpen igaz a 2017-ben megjelent 'Tremendum' albumra, amit a vezér, ATF Sinner (ének, gitár) a szláv folklór köré koncepcionalizált (bővebben erről a lemezről itt írtunk).

Egy év telt el, és a Hate újabb szintet lépett. A banda jelenleg eddigi legepikusabb albumán dolgozik; közben pedig szerződést kötött az amerikai metal-színtér zászlóvivő kiadójával, a Metal Blade Records-szal.

"'You are judged by the company you keep' - tartja a mondás, ami ha igaz, akkor minket rendkívül kedvezően fognak megítélni. Büszkén jelenthetjük, hogy szerződést kötöttünk a Metal Blade Records-szal; azzal a kiadóval, ami a torzító pedál feltalálásával összefüggésbe hozható metalzene szinonimája. Ez a szerződés nem is jöhetett volna jobb időben; lévén éppen most nyílik egy újabb fejezet bandánk történetében. A 2017-es 'Tremendum' album megjelenésével már elindult egy nagy kaland, ami célja egy még sötétebb horizont elérére. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a lépés nagyban hozzásegít minket e célok eléréséhez. Első kollaborációnk a Metal Blade-del, már folyamatban van - a tervek szerint ezév decemberében stúdióba vonulunk, hogy nagyjából 2019 közepén ki tudjuk adni a következő albumot. Gyertek, csatlakozzatok, legyetek tanúi és részesei ennek a sötét kalandnak!" - nyilatkozta a frontember.

Mint most kiderült, a Hate következő albuma 'Salve Ignis' címmel jelenik meg, várhatóan 2019 nyarán. A Hate egyúttal megosztotta az első két új dal, a 'Path To Arken' és az 'In The Shrine Of Veles' demó-változatait (ezek lentebb meghallgathatók). Az albumot a híres Wiesławski-testvérek társaságában rögzíti a banda, a lengyel Hertz Stúdióban (Behemoth, Vader, Decapitated, stb.).

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Hate júliustól szeptember elejéig Európában turnézott; szeptember közepétől pedig ázsiai turnét bonyolítottak le - ennek keretében felléptek Mongóliában, Kínában és Japánban is. December elején észak-kelet-európai koncerteket adnak. A teljes idei (és az eddig ismeretes jövő évi) beosztást itt lehet megtalálni.


A Metal Blade-hez igazolt és 2019 nyarán adja ki 'Salve Ignis' című albumát a lengyel HATE zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás