Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

A Metal Blade-hez igazolt és új demó-dalt mutatott be a lengyel HATE zenekar


2018-07-13

A veterán varsói death / black metal banda lemezszerződést kötött a szintén veterán Metal Blade Records-szal.

A Hate együttest hosszú évek óta Európa egyik legsötétebb metalzenekaraként tartják számon. Mind a rajongók, mind kritikusok nagyra méltatják lemezeiket - ez különösképpen igaz a 2017-ben megjelent 'Tremendum' albumra, amit a vezér, ATF Sinner (ének, gitár) a szláv folklór köré koncepcionalizált (bővebben erről a lemezről itt írtunk).

Egy év telt el, és a Hate újabb szintet lépett. A banda jelenleg eddigi legepikusabb albumán dolgozik; közben pedig szerződést kötött az amerikai metal-színtér zászlóvivő kiadójával, a Metal Blade Records-szal.

"'You are judged by the company you keep' - tartja a mondás, ami ha igaz, akkor minket rendkívül kedvezően fognak megítélni. Büszkén jelenthetjük, hogy szerződést kötöttünk a Metal Blade Records-szal; azzal a kiadóval, ami a torzító pedál feltalálásával összefüggésbe hozható metalzene szinonimája. Ez a szerződés nem is jöhetett volna jobb időben; lévén éppen most nyílik egy újabb fejezet bandánk történetében. A 2017-es 'Tremendum' album megjelenésével már elindult egy nagy kaland, ami célja egy még sötétebb horizont elérére. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a lépés nagyban hozzásegít minket e célok eléréséhez. Első kollaborációnk a Metal Blade-del, már folyamatban van - a tervek szerint ezév decemberében stúdióba vonulunk, hogy nagyjából 2019 közepén ki tudjuk adni a következő albumot. Gyertek, csatlakozzatok, legyetek tanúi és részesei ennek a sötét kalandnak!" - nyilatkozta a frontember.

A Hate egyúttal megosztotta az első új dal, a 'Path To Arken' kezdetleges demó-változatát. Íme a premier:

A Hate júliustól szeptember elejéig Európában turnézik; szeptember közepétől pedig ázsiai turnét bonyolítanak le - ennek keretében fellépnek Mongóliában, Kínában és Japánban is (a teljes idei beosztást itt lehet megtalálni). Ezt követően elindulnak az új stúdióalbum munkálatai.


A Metal Blade-hez igazolt és új demó-dalt mutatott be a lengyel HATE zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás