Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Két új albumot jelentett be Monte Pittman


2018-07-18

Madonna bandájának egykori gitárosa, a manapság heavy metal zenében utazó Monte Pittman augusztus 31-én egyenesen két új szólólemezt is piacra dob.

Vannak kiváló gitárosok, kiváló énekesek és kiváló dalszerzők is, de Monte Pittman azon kevesek egyike, akire mind a három megnevezés igaz. A multi-funkcionális virtuóz augusztus 31-én ismét beigazolja mindezt; méghozzá két vadonatúj szólóalbummal, ami a 'Better or Worse' és a 'Between the Space' címet viseli.

A 'Between the Space' kapcsán Pittman elmondta: "Ez egy kemény album, ami már egyből a legelején a lényegre tér. A lemez a kapcsolatokról, valamint azok felbomlásáról és kiegyengetéséről szól. Mint dalszerzés közben általában, most is az volt a célom, hogy anyaggal álljak elő, ami remekül szól élőben is. Épp ezért jómagam művelek mindent ezeken a lemezeken. Én írtam az egészet, én játszom minden hangszeren, én rögzítettem és én kevertem a dalokat. Az egyetlen, ami nem az én nevemhez fűződik, az a borító (amit Aaron Lea tervezett) és a maszter (amit Alan Douches neve fémjelez). Egyszóval: nagy kihívás volt mindezt egymagam összehozni, de megadatott számomra az a luxus, hogy kihasználjam minden szabadidőmet, ami alatt megbizonyosodhatok róla: minden úgy szól, ahogy elterveztem. Sokat tanultam a folyamatok során, és remekül éreztem magam".

Íme a 'Between the Space' dallistája és az első dal-premier:

01. Evidence
02. Ominous / Hope
03. Changing Of The Guard
04. Between The Space
05. Once Upon A Time
06. Equal Temperament
07. Reverse Magnetism
08. Beguiling

"Az 'Evidence' a 'Between the Space' album nyitó-dala; egy tökéletes felvezetés ehhez az anyaghoz. Minden korábbi megmozdulásomból van benne egy kicsi, de mégis előrelépésként tekintek erre a számra".

"A 'Better or Worse' egy akusztikus album, de mégis van benne némi keménység. Ennek témája a valamihez való kötődés és a valamitől való távolodás. Az album leglágyabb részeiben szólnak a legsúlyosabb dalszövegek. Instrumentalitás tekintetében a percek előrehaladtával épül fel az anyag. Azt akartam elérni, hogy minden egyes dal az előzőtől eltérően szóljon... Mind a 'Better or Worse', mind a 'Between the Space' tükröt tart egymás felé - a két lemez egymás szöges ellentéte. Célom az volt, hogy boldogok legyenek, akik a keményebb munkáimat szeretik, és azok is, akiknek inkább az akusztikus nótáim jönnek be. És persze nem feledkeztem meg azokról sem, akik mindkettőért rajonganak".

A 'Better or Worse' dallistája és nyitó-dala alább érhető el:

01. Depth Perception
02. Have Faith
03. Turning Retrograde
04. Better Or Worse
05. The Right Words
06. Whose Side Are You On?
07. Torchbearer
08. Witch Trials

"A 'Depth Perception' a 'Better or Worse' nyitánya. Ezzel a felvezetővel kívánom bemutatni, hogy egy akusztikus, de mégis kemény albumot tettem le az asztalra" - fűzte hozzá Pittman.

Az új kiadványokra itt lehet leadni az előrendelést.

Pittman az egykori Skid Row énekes Sebastian Bach társaságában indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra szeptember végén. A teljes beosztás itt érhető el.

Pittman legutóbbi, 'Inverted Grasp of Balance' című szólólemeze 2016 őszén jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Két új albumot jelentett be Monte Pittman
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás