Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Novemberben új albumot ad ki a COUNTERPARTS: 'Nothing Left to Love'


2019-10-20

Az Ontario állambeli dallamos hardcore banda november elsején jelenteti meg új nagylemezét, a Pure Noise Records / New Damage Records kiadók jóvoltából.

"Tudom, hogy ezt mondom minden egyes lemezünk megjelenése előtt, de... a 'Nothing Left to Love' a valahavolt legjobb Counterparts album. Persze ne várjatok semmi úttörő dolgot, de annyi biztos, hogy ahogy fejlődünk és javulunk, egyre jobb és jobb Counterparts nótákat írunk. És nekünk ennél nincs is több célunk. Ha eddig utáltad ezt a bandát, akkor is biztos be fog jönni neked ez a lemez" - közölte Brendan Murphy énekes.

A 'Nothing Left to Love' albumot a neves Will Putney (Every Time I Die, The Acacia Strain) producelte. A banda hatodik nagylemezének borítója és a dallista így néz ki:

01. Love Me
02. Wings Of Nightmares
03. Paradise And Plague
04. The Hands That Used To Hold Me
05. Separate Wounds
06. Your Own Knife
07. Cherished
08. Imprints
09. Ocean Of Another
10. Nothing Left To Love

Alább megtekinthető a 'Wings Of Nightmares' és a 'Paradise And Plague című számok hivatalos videója, kedvcsinálóképpen az új album előrendeléséhez. Ezek a dalok "a szakítás utáni depresszióval foglalkoznak, drámai stílusban".

A Counterparts idei koncertjeinek dátumai és állomásai itt érhetők el.

A Counterparts legutóbbi, ötödik nagylemeze, a 'You're Not You Anymore' 2017 szeptemberében jelent meg - erről bővebben itt írtunk. Ezt követően a banda kiadott egy EP-t (2018. szeptember 7-én), 'Private Room' címmel, a Pure Noise Records jóvoltából.


Novemberben új albumot ad ki a COUNTERPARTS: 'Nothing Left to Love'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás