Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

COUNTERPARTS - itt vannak a 'Nothing Left to Love' albumról lemaradt dalok!


2020-06-23

Az Ontario állambeli dallamos hardcore banda 2019. november elsején jelentette meg új nagylemezét, a Pure Noise Records / New Damage Records kiadók jóvoltából. Most közzétettek egy új kislemezt is.

A Counterparts most kiadott egy digitális / 7 hüvelykes bakelit-single-t, amire a 'Purer Form Of Pain' és a 'Strings Of Separation' című számok kerültek fel. Mindkét nótát a 2019-es 'Nothing Left to Love' album munkálatai során rögzítették, de végül egyik sem került fel a nagylemezre.

Brendan Murphy, a banda énekese így nyilatkozott: "Egy ember hulladéka, egy másik ember kincse... Szóval mit szólnátok 2 új, B-oldalas dalhoz? Ezt a két nótát akkor írtuk, amikor a 'Nothing Left to Love' album munkálatai zajlottak, de valamilyen okból kifolyólag ezek a tételek nem passzoltak az album vibrálásához, ezért úgy döntöttünk, kivágjuk őket. Mivel tisztában vagyunk azzal, mennyire szerettétek a 'Private Room' EP-t, arra gondoltunk, miért is ne dobhatnánk piacra ezeket a "lemaradt" felvételeket is?! És egyébként is, csak 5-10 percet vesz el ez a két nóta az időtökből... Arról nem is beszélve, hogy ki tudja, mikor fogunk átjutni végre az országhatáron, hogy végre ismét együtt zenéljük a valóságban is... Egyszóval: szerethetitek ezeket a dalok; utálhatjátok őket - teljesen mindegy... Mert végül is ezek csak B-oldalas nóták; ki nem szarja le... nem igaz?".

Az új dalok az alábbi lejátszási listán érhetők el:

A 'Nothing Left to Love' album eredetileg 2019. november elsején jelent meg.

"Tudom, hogy ezt mondom minden egyes lemezünk megjelenése előtt, de... a 'Nothing Left to Love' a valahavolt legjobb Counterparts album. Persze ne várjatok semmi úttörő dolgot, de annyi biztos, hogy ahogy fejlődünk és javulunk, egyre jobb és jobb Counterparts nótákat írunk. És nekünk ennél nincs is több célunk. Ha eddig utáltad ezt a bandát, akkor is biztos be fog jönni neked ez a lemez" - közölte Brendan Murphy énekes.

A 'Nothing Left to Love' albumot a neves Will Putney (Every Time I Die, The Acacia Strain) producelte. A banda hatodik nagylemezének borítója és a dallista így néz ki:

01. Love Me
02. Wings Of Nightmares
03. Paradise And Plague
04. The Hands That Used To Hold Me
05. Separate Wounds
06. Your Own Knife
07. Cherished
08. Imprints
09. Ocean Of Another
10. Nothing Left To Love

Alább megtekinthető a 'Wings Of Nightmares' és a 'Paradise And Plague című számok hivatalos videója, kedvcsinálóképpen az új album rendeléséhez. Ezek a dalok "a szakítás utáni depresszióval foglalkoznak, drámai stílusban".

A Counterparts legutóbbi, ötödik nagylemeze, a 'You're Not You Anymore' 2017 szeptemberében jelent meg - erről bővebben itt írtunk. Ezt követően a banda kiadott egy EP-t (2018. szeptember 7-én), 'Private Room' címmel, a Pure Noise Records jóvoltából.


COUNTERPARTS - itt vannak a 'Nothing Left to Love' albumról lemaradt dalok!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás