Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Reborn to Kill' címmel jelentett be új albumot a PATHOLOGY - itt a friss dal, a 'Hieroglyphs On Cement Walls'!


2019-06-03

A San Diego-i brutál-death metal csapat hamarosan új albumot ad ki a Pavement Records jóvoltából.

Ahogy arról beszámoltunk, a Pathology új frontembere 2018 végén hivatalosan is Obie Flett (Inherit Disease, stb.) lett. Flett - aki 2010-ben már fellépett néhány koncert erejéig a bandával - azután csatlakozott a csapathoz, hogy Matti Way hat év után elhagyta a felállást. Az idei évben három új vokalistával is megpróbálkozott a Pathology: az Allegaeon frontembere, Riley McShane és a Cordyceps / Implements Of Hell énekes Clayton Meade is tag volt néhány hétig; de végül mégis Fletté lett a poszt.

A Pathology május végén / június elején bonyolítja le aktuális, észak-amerikai turnéját. Ezt követően - augusztus 9-én - kiadják az új albumukat, ami a 'Reborn to Kill' címet kapta, majd augusztus végén ismét turnéra indulnak, a Narcotic Wasteland, a Malignancy és a Contrarian társaságában. A teljes beosztást a banda Facebook-oldalán lehet megtalálni.

A 'Reborn to Kill' album Zack Ohren producer / hangmérnök társaságában született meg, a Shark Bit Stúdió falai között. Az előrendelésről bővebb infókat itt lehet találni.

Az új album első ízelítője, a 'Hieroglyphs On Cement Walls' című single vizualizációs klipje itt érhető el:

A Pathology aktuális nagylemeze - amit a bandáról neveztek el - két évvel ezelőtt, 2017 júliusában jelent meg, a Comatose Music kiadó jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


'Reborn to Kill' címmel jelentett be új albumot a PATHOLOGY - itt a friss dal, a 'Hieroglyphs On Cement Walls'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás