Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'With Roots Above and Branches Below' című albuma 10. évfordulóját ünnepli a THE DEVIL WEARS PRADA


2018-08-01

Az Ohio-i metalcore zenekar egy exkluzív őszi turnét jelentett be.

A The Devil Wears Prada egyik legsikeresebb albuma, a számukra áttörést hozó 'With Roots Above and Branches Below' megjelenése 10. évfordulója alkalmából indul turnéra. A banda az őszi körúton teljes egészében előadja az eredetileg 2009. május 5-én megjelent nagylemezt. A turnén a Fit For A King és a '68 zenekarok kísérik a főbandát.

"Lévén közeleg a 'WRAABB' 10. évfordulója, elejétől a végéig eljátsszuk ezt a lemezt a soron következő turnén" - közölte Mike Hranica énekes. "Jómagunk odáig vagyunk az ünnepi turnékért, ezért mi is valami hasonlóra szántuk magunkat. Már évek óta várunk erre; reméljük, ti is jól fogjátok érezni magatokat!".

Az ünnepi körút szeptember 27-én indul Seattle-ben, és egészen október 12.-ig tart. Jegyinfók és további részletek itt érhetők el.

A The Devil Wears Prada a fenti turnét megelőzően a Parkway Drive, az August Burns Red és a Polaris társaságában járja az Államokat és Kanadát. A teljes idei beosztás itt érhető el.

A banda aktuális stúdióalbuma 2016 októberében jelent meg, 'Transit Blues' címen.


'With Roots Above and Branches Below' című albuma 10. évfordulóját ünnepli a THE DEVIL WEARS PRADA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás