Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd meg a THE DEVIL WEARS PRADA 'Transit Blues' albumát!


2016-10-08

Az Ohio-i metalcore zenekar közzétette teljes új albumát, meghallgatás céljából.

A The Devil Wears Prada néhány hónappal ezelőtt vonult stúdióba, Dan Korneff producerrel. Mint most kiderült, új nagylemezük 'Transit Blues' címmel jelent meg, október 7-én, a Rise Records gondozásában (CD-n és digitálisan). Az új album a 2015-ös 'Space' EP folytatása (erről bővebben itt írtunk). Erre a lemezre került fel az új videoklip alapjául szolgáló 'The Key Of Evergreen' és 'Daughter' című szám, ami lentebb egyaránt elérhető. Az előbbit Vladimir Nabokov híres Lolita regénye ihlette. A megjelenés napján a banda teljes egészében közzétette az albumot meghallgatás céljából - a stream itt érhető el.

Mint arról néhány hete beszámoltunk, a T.D.W.P. és Daniel Williams dobos útjai különváltak. Az új dalokban már a Haste The Day zenekarból ismert Guiseppe Antonio Capolupo dobol - ő fogja kísérni a zenekart a soron következő turnén, és ő játszik az új nagylemez teljes egészén is.

A 'Transit Blues' dalszerzői munkái a wisconsini Watertown-ban, valamint a michigani Sawyer-ben zajlottak, 2015 és 2016 tele folyamán. Dan Korneff (Pierce The Veil, Motionless In White) producerrel 2016 áprilisában vonult stúdióba a csapat.

Koncepcióját tekintve a 'Transit Blues' az átalakulás, a szeparáció és a gyász témáival foglalkozik. Mike Hranica énekes elmondta az új anyag kapcsán: "Az egyik helyről a másikra való eljutás fogalmát boncolgatjuk. A legtöbb ember otthonából megy munkába; mi pedig városról városra járunk a turnékon. Legyen bármiről is szó, minden esetben elkerülhetetlen a változás. Vannak persze dühös, feszült pillanatok; de a mindent uraló tényező maga a szeparáció, az elválás. Egyik helyről a másikra jutni, mindig lemondással jár".

A 'Transit Blues' promóciójával október 11-én indul észak-amerikai turnéra a banda, a Memphis May Fire, a Silverstein és a Like Moths To Flames társaságában.

Az alábbi lejátszón a lemez összes dalába bele lehet hallgatni:


Hallgasd meg a THE DEVIL WEARS PRADA 'Transit Blues' albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás