Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Deimos Sanktuarium' címmel született meg az ötödik VANHELGD album - itt a friss dal-premier!


2018-10-02

Az "utálat és a megvetés svéd mesterei", azaz a death metalista Vanhelgd zenekar október 12-én adja ki új albumát, a 'Deimos Sanktuarium'-ot, a Pulverised Records és a Dark Descent Records jóvoltából.

Ötödik stúdióalbumán a Vanhelgd még tovább csiszolja egyedülálló hangzását, amit alapvetően a zord hangulat és a súlyos, lenhangolt gitár-témák alapoznak meg. A 'Deimos Sanktuarium' borítóját ezúttal is a bandavezér, a neves illusztrátor, Mattias Frisk (Ghost, Entrapment, Vampire, stb.) készítette. Az új dalok felvételei a Studio Underjord falai között zajlottak, Joona Hassinen (Year Of The Goat, Saturnalia Temple, Ocean Chief, stb.) hangmérnök társaságában. A keverés és a maszter Tore Stjerna és a Necromorbus Stúdió (Watain, Repugnant, Desultory, stb.) nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. A Plea For Divine Necromancy
02. Så förgås världens härlighet
03. Vi föddes i samma grav
04. Profaned Is The Blood Of The Covenant
05. The Ashes Of Our Defeat
06. The Silent Observer
07. Här finns ingen nåd

A hivatalos album-előzetes alább elérhető, az 'A Plea For Divine Necromancy' és a 'Profaned Is The Blood Of The Covenant' című számok premierével egyetemben.

A lemez bakelites változata limitált példányszámban jelenik meg (különféle színekben), világszerte a Pulverised Records, Észak-Amerikában pedig a Dark Descent Records révén. A 'Deimos Sanktuarium' emellett elérhető lesz digitálisan és CD-n is.

A Vanhelgd legutóbbi, 'Temple of Phobos' című nagylemeze 2016 júliusában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


'Deimos Sanktuarium' címmel született meg az ötödik VANHELGD album - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás