Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Stúdióba vonult a DOWNFALL OF GAIA


2018-08-08

A német extrém metal banda új nagylemeze stúdiós munkálatainak.

A Downfall Of Gaia a berlini Hidden Planet Stúdióban és a New Jersey-beli Backroom Stúdióban rögzíti a 2016-os 'Atrophy' album folytatását, Jan Oberg és Kevin Antreassian (The Dillinger Escape Plan) producerek társaságában. Az utólagos hangmérnöki munkákat - keverés és maszter - ezúttal a legendás V. Santura (Triptykon, Dark Fortress) fogja ellátni.

A Downfall Of Gaia közleménye így szól: "Nagyon örülünk, hogy ilyen hatalmas tehetségekkel állhattunk össze az új album felvételei erejéig! Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek az új számokat!".

A következő, egyelőre cím nélküli Downfall Of Gaia album 2019 elején jelenik meg. Friss hírek hamarosan...

A banda idén fellép az osztrák Kaltenbach Open Air fesztiválon (augusztus 24-én); szeptemberben pedig pedig koncertet ad Japánban (21-én Oszakában, 22-én Tokióban). Október elején továbbá két német fesztiválon (Way Of Darkness, Metal Inferno) is színpadra állnak. A teljes beosztás itt érhető el.


Stúdióba vonult a DOWNFALL OF GAIA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás