Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új gitáros mutatott be, és új albumot jelentett be a DEAD BY WEDNESDAY


2018-08-08

A connecticuti metalbanda a Combat Records-szal kötött új lemezszerződést.

A Dead By Wednesday nemrégiben ért végére következő nagylemeze munkáltainak. Az új albumot - amit ezúttal magáról a bandáról neveztek el - a Combat Records fogja kiadni 2018 végén. Az album producere Nicky Bellmore (Dee Snider, Jasta), hangmérnöke és mixere pedig nem más, mint a legendás Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, Hatebreed, Suffocation) volt.

A 'Dead By Wednesday' album első single-dala szeptember folyamán jelenik meg, 'You & Die' címen. Hamarosan jönnek a részletek, friss hírek, premierek...

Az új album bejelentésével egyidőben adta hírül a banda: új gitárosuk az a Dave Sharpe lett, aki korábban a Blood Has Been Shed és az End Time Illusion tagja volt. A Dead By Wednesday aktuális felállását - Sharpe mellett - Mike Modeste basszer-vokalista, Rob Roy énekes és Opus dobos-vokalista alkotja.

A banda az új felállással indul turnéra szeptember 5-én. Az észak-amerikai, Road To Revival elnevezésű körút szeptember 16-án ér véget. A dobos Opus így szólt: "Nagyon fel vagyunk csigázva, hogy szeptemberben végre újra útnak indulhatunk; méghozzá egy megújult felállással, aminek tagja Dave Sharpe gitáros is. Alig várjuk már, hogy találkozzunk veletek, akiket jól ismerünk; és persze új arcokkal is! Gyertek el, és részesítsétek szívélyes fogadtatásban Dave-et!".

A Dead By Wednesday előző albumáról, videoklipjeiről és tagcseréiről részletesen itt írtunk.


Új gitáros mutatott be, és új albumot jelentett be a DEAD BY WEDNESDAY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás