Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Elhunyt a SKINLAB egykori gitárosa, Glen Telford


2018-09-04

A veterán San Francisco-i metalbanda a Facebookon osztotta meg a hírt, miszerint ex-gitárosuk, Glen Telford augusztusban életét vesztette.

"Mély megrendüléssel kell tudatnunk veletek, hogy Glen Telford elhunyt. Most tudtuk meg ezt a borzalmas hírt, miután Glen nővére közölte velünk, hogy barátunk 2 héttel ezelőtt életét vesztette, a Nevada-beli Reno-ban... Mindannyiónkat lesokkolt ez a hír - arra kérünk titeket, hogy öleljétek át, akiket szerettek. Sosem tudhatjátok, melyik lesz az utolsó ölelés.
Hiányzol, Glenny. Reméljük, békére lelsz a mennyben, édesanyád társaságában. Elmentél, de sosem feledünk. Szeretünk, tesó!
" - közölte a Skinlab.

Glen Telford első körben 2003 és 2006 között, majd 2009-ben volt tagja a Skinlab felállásának. Ő gitározik a banda legutóbbi, 'The Scars Between Us' című albumán. Halálának okait és körülményeit nem hozták nyilvánosságra.

A Skinlab tagjai - Steev Esquivel énekes-basszusgitáros, Paul Hopkins dobos, valamint Gary Wendt és Marcos Medina Rivera gitárosok - 2017 elején álltak újra össze, hogy megünnepeljék klasszikus, 'Bound, Gagged and Blindfolded' című albumuk 20. évfordulóját (ebben a reunion-ben Telford már nem vett részt). A banda emelett tervbe vett egy vadonatúj stúdióalbumot is - minderről bővebben itt írtunk.


Elhunyt a SKINLAB egykori gitárosa, Glen Telford
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás