Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SPLIT HEAVEN - új albumán dolgozik a mexikói speed metal banda


2018-09-05

A Querétaro városából származó Split Heaven együttes 2019-ben adja ki következő albumát.

A banda az idei év hátralevő részét ötödik nagylemeze munkálataival tölti. A következő, egyelőre cím nélküli albumot a Pure Steel Records fogja kiadni, várhatóan 2019 tavaszán. Részletek hamarosan...

Másik hír, hogy a banda fellép a jövő évi, németországi Mise Open Air fesztiválon, ahol színpadra áll a Holy Moses, a Tankard, a Darkness és az Exumer is.

A Split Heaven két évvel ezelőtt adta ki a 2013-as 'The Devil's Bandit' album folytatását. Habár az előző lemez még a kisebb hatókörű Pure Legend szárnyai alatt jelent meg, az új albumot már a fő-vállalat, a Pure Steel Records gondozta.

A Split Heaven legutóbbi bosszúja 2016. március 25-én érkezett el, a 'Death Rider' album formájában. Ennek rögzítése végett egy új énekessel, a Seattle-i származású Jason Conde-Houstonnal (Skelator) egyesítették erejüket a zenészek. Conde-Houston elsőszámú hatásai közt emlegeti a Helstar-os James Riverát és a Primal Fear-es Ralf Scheepers-t; így tehát nem volt nehéz kitalálni, mire számíthatunk. A Split Heaven "'Painkiller' stílusú dupla basszus-dobtémákkal, 'Thundersteel' típusú gitár-melódiákkal és dicsőséges, NWOBHM színezetű szólókkal készült... bővebben az előző albumról itt írtunk.

2017-ben Európában turnézott a banda - felléptek többek közt a német Swordbrothers fesztiválon, ahol elhangzott a debütáló albumuk, a 2008-as 'Psycho Samurai' címadó dala is. Erről itt látható egy professzionális videófelvétel:


SPLIT HEAVEN - új albumán dolgozik a mexikói speed metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás