Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VEONITY - új album a svéd power metalistáktól: 'Legend of the Starborn'


2018-10-03

A Sliptrick Records bejelentette, hogy leigazolta a svéd Veonity zenekart, aminek harmadik nagylemeze 'Legend of the Starborn' címmel jelenik meg november 27-én.

A Ronny Milianowicz hangmérnök társaságában rögzített, és a Fascination Street Stúdióban véglegesített 'Legend of the Starborn' album a második része a Veonity "űr-kalandjának", ami az előző, 'Into the Void' című stúdióalbummal vette kezdetét. Az új lemezre 13 mesterien megkomponált, intenzív és erőteljes dal került fel, a klasszikus power metal zene rajongóinak nagy örömére.

A 'Legend of the Starborn' albumon vendégként tűnik fel Tommy Johansson (Sabaton, Reinxeed) és Patrik Selleby (Bloodbound, Shadowquest). A lemezborítót Thomas Holmstrand készítette.

A banda a következőképpen nyilatkozott a 'Legend of the Starborn' kapcsán: "Az 'Into the Void' folytatásával elérkezünk a vikingek korába. Hősünk tanúja lesz annak a gyakorlati folyamatnak, ami kipusztította a Földet, amikor a vikingek ideje véget ért. Ekkor jöttek el a Földre az atlantiszi idegenek; méghozzá új gyártmányokkal, modern technológiákkal... de aztán mégis igába hajtották az emberiséget. Jelenlegi hősünk vezeti az utolsó vikingeket ezek a kalandon, melynek célja: az emberiség megmentése".

A 'Legend of the Starborn' megjelenik CD-n és digitális formában, a Sliptrick Records jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Rise Again
02. Starborn
03. Guiding Light
04. Winds Of Asgard (ft. Tommy Johansson / Sabaton, Reinxeed)
05. Outcasts Of Eden
06. Sail Away
07. The Prophecy (ft. Paul Logue / Eden’s Curse)
08. Warrior Of The North
09. Gates Of Hell
10. Freedom Vikings (ft. Patrik Selleby / Bloodbound, Shadowquest)
11. Lament
12. To The Gods
13. United We Stand
14. Beyond The Horizon (bónusz track)

Hamarosan közzéteszik az első új single-dalt...

A Veonity jelenlegi felállását Anders Sköld énekes-gitáros, Samuel Lundström szólógitáros, Kristoffer Lidre basszer és Joel Kollberg dobos alkotja.


VEONITY - új album a svéd power metalistáktól: 'Legend of the Starborn'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás